Deniz Kızı (Patrik Hedström, #6)

En Son Değerlendirmeler

9 puan

Sürükleyici bir kitaptı. Yorumlara bakmadan okuyayım dedim hiç yorum yapılmamış 🙂 kesinlikle tavsiye ederim ...ejderha dövmeli kız tarzında, sonu fena bitiyor. Seriden bağımsız okunabilir ayrı maceralar var anladığım kadarıyla. 7. yi beklemekteyim sonu ilginç bitti🧐

9 puan

#patrikhedström serisinin altıncı bizde çevrilen son kitabı. Fjällbacka'da cinayetler hız kesmiyor. Erica'nin arkadaşı Christian'ın kitabı Denizkızı yayınlanmış ama acaba Erica O'nu yeterince tanıyor mu? Bir yandan da Christian'ın da yakın arkadaşı olan Magnus ölü bulunuyor. Bu iki olay arasında ki bağlantı büyük sırlar barındırıyor. Bir yandan son zamanlarda sıkıntılar çeken Patrik, bir yandan ikizlere hamile Erika ve bir yandan da çözülmesi gereken bir cinayet davası.
Kitabın son çeyreğine kadar herşey üstü kapalı bir şekilde veriliyor okuyucuya. Bazı olayları tahmin edebilir bazı olaylar ise okurken sizi şaşkına çevirebiliyor. Bu açıdan güzel ilerliyor ama sonu.... Öyle bir yerde kaldı ki kitap Patrik ve Erica için nasıl netileneceği büyük bir soru işareti. Kitap iki yıl önce yayınlandığına göre serinin devamı umarım en kısa sürede yayınlanır da bu meraktan kurtuluruz.

geri ileri