Darkness Unbound (Dark Angels #1)

En Son Değerlendirmeler

Profil Resmi
5 puan

http://kitabisevda.blogspot.com/2012/07/kitap-yorumu-darkness-unbound-dark.html


Kitabın Tanıtımı:
Risa Jones nesli kadar olaganüstü. Labratuvarda geliştirilmiş klon anneden doğma ve Aedh bir babası var. Ölmekte olanlar ve ölü ruhlar ile konuşmakla kalmıyor, ayrıca Eceli görüp, bu dünyayı diğerinden ayıran gri topraklarda yürüyebiliyor.
Bunlar nadiren kullandığı yetenekler.İki en iyi arkadaşıyla paylaştığı işe konsantre olmayı tercih ediyor. Annesi komadaki bir kısa yardım etmesini rica ettiğinde, istemeye istemeye kabul ediyor. çünkü ufak kızın ruhu artık bedeninde barınmıyor. Ne Ecel ne de ölüm onun ruhunu almıştı.


Birisi ruhunu etinden ayırıp almıştı.
Sonunda anlaşılıyor ki, masumların ruhunu tüketen bir canavar - pek de masum değil- problemlerinin sonu değil.
Çünkü birisi dünyayı ve cehenneme bölen kapıları açmak istiyor. Risa ise planlarında anahtar öğe.
Onun ve felaketin arasında duran Ecel ise pek de onun tarafında değil.
Kitabın Goodreads' daki tanıtımı böyle.

Kitap çeşitli paranormalleri(Vampir, Azrail, kurtadam, Cadı..), güçlü kadın karakterleri barındıran gerçekten hoş bir kitap gibi göründü bana, ama ne yazık ki umduğumu bulamadım. Çok basmakalıp tabirlerin kullanılması, geleceği gören bir kaç kişinin çok olması ve bu durumda sürekli gelecekten haber alma durumu bana sıkıcı geldi. Üstelik durumun gizemini de öldürüyordu. 3 tane olunca bu da normal bir durum.
Aşk demeyelimde, kısa süreli menfaatli bir ilişki yaşıyordu. Bu İki taraf içinde hoş karşılanan bir durum. Orta da öyle bir aşk yok. Risa sadece hayatta kalmaya çabalıyor.
Kapakta gördüğünüz motorsiklet Risa'nın değer verdiği bir araç. Kitapta da bol bol geçiyor. Onun dışında kapağı pek beğendiğim söylenemez.
Kısacası pek beklediğimi bulamadım.

geri ileri