Dağın Ardına Bakmak

En Son Değerlendirmeler

7 puan

Beklediğimden çok daha kısır bir anlatı. Kandil'deki anlatıların daha fazla olmasını beklemiştim. o yüzden baya sıkıldım okurken

2 puan

Taraf tutmadan yaziyorum demeseydi belki daha iyi olurdu.Tek tarafli,eksik bilgilerle yazilmis bir kitap.Isteyen okuyabilir.Diyecegim tek sey ölumler olmasaydi iki taraflida iyi olurda yazik genclere tabiki.Yinede sadece dagdakileri hakli göstermek cok yanlis bir sey.

2 puan

Hayat hikayelerini düzenlerken her ne kadar tarafsız olmaya çalıştığını söylese de olamamış, önsözde söylediği her şey naylon (bana göre)

6 puan

Kitapta PKK saflarına katılmış kişilerin birbirinden çarpıcı anlatılarına yer veriliyor...

8 puan

Dağdakilerin; hayat hikayelerini duygusal bir dille kaleme almıştır. Dağdakilerin yaşamlarını, hayata ve Türkiye'ye karşı duygu ve düşüncelerini merak edenler için önemli bir kitap.

7 puan

http://gulsahtoptas.blogspot.com.tr/ yorumu bloğuma yazacağım...

4 puan

Kitaba ön yargıyla başladım. Öncelikle şunu belirteyim anlatım stilini ve dilini oldukça sevdim. Röportajlardan birinde bizimkiler kürdistanı kursa onu da batırırlar diyen arkadaşa katılıyorum. Ayrıca röportajları da samimi bulmadım. Kitabı okurken yoruma şunu da yazıcam dediğim her şeyi de unuttum.

geri ileri