Confessions of a Werewolf Supermodel

En Son Değerlendirmeler

Profil Resmi
5 puan

Tür:Paranormal,Gizem-Polisiye
Sayfa:352
Puan:3
Yayıncı:St. Martin's Paperbacks
Yayın Tarihi:2.10.2007
Dil: İngilizce
Türkçe:Çevrilmedi.



Yazarının öldüğünü öğrendiğim bir seri. Asla nasıl bittiğini öğrenemeyeceğim. Bu seriler konusundaki en büyük endişem bu,bencilce biliyorum ama aklıma gelmeden de edemiyorum.

Lou Kipinski, bir supermodel kurtadam; arada sırada tüyleniyor. Birisi ona benzeyen kadınları öldürmeye başlayınca Teddy adlı bir polis ile aralarında ilişki başlıyor. 7 yıllık bir Stefan platonik aşkından sonra ilk defa düzgün bir ilişkiye adım atıyor.

Lou mezuniyet balosunda Tom adlı, ona tecavüz etmek isteyen bir çocuğu kurda dönüşerek öldürüyor ve kaçıyor. Evlatlık olduğunu bildiği ailesini aramıyor. Şimdi ise hem kim olduğunu öğrenmek, hemde onu öldürmek isteyen katili durdurmak zorunda.

Modellerin dünyasına bakış attığımız bu kitap çok eğlenceli olmasa da orta derecede sürükleyiciydi. Serinin diğer kitapları olsaydı okuyacağımı biliyorum. En yakın kız arkadaşının lezbiyen olması da değişik bir karakter çeşitliliği sağlıyordu.

Kitap ilk başta saçma görünse de kesinlikle öyle değil. Kan, ölüm, polis gibi ciddi meselelerin yanında kızımızın bazen gerçekten yavaş algılaması ve kozmetik ürünlerine saplantılı olması kurguya heyecan katıyordu. Güçlü bir erkek gelsin de beni kurtarsın türü bir bayan olmaması da artı puandı. Polisiye- gizem türü de olması sıkıcı olmasını engellemişti.

Kitap boyunca Lou kendi kimliğini bilmiyor. Vampirlerle konuşup sentetik bir kurt adam olduğunu öğreniyor, aynı Tom gibi. Katilin de o olduğunu öğreniyor. Kitabın sonunda her şey hem çok farklı hemde aynı. Aşk hayatı dersek, başka bir adamla çıkmazda. Kimligi desek, hala bilinmiyor. Cindy kendine model bir sevgili yapıyor ve Lou'nun evinde kan bankasından çaldığı kanları buzdolabında saklayan bir vampir var.

En sevdiğim özellik:
Lou'nun tek bir erkeğe saplantılı olmaması.3 kişi arasında gidip gelmesi. Kedini idare edebilecek güçleri olması. Yer yer kendine güvensizliği ve biraz boşboğazlığı ile potlar kırması.

11 yıl, 10 ay
geri ileri