Çılgın Türkler Kıbrıs

En Son Değerlendirmeler

10 puan

Yavru vatan Kıbrıs'ın kurtuluşu hakkında bilinmesi ve öğrenilmesi gereken her şey var bu kitapta. Zengin ve çok değerli bir çalışma. Turgut Özakman'ın da akıcı anlatımı ile muhteşem bir eser çıkmış ortaya. Okunması ve bilinmesi gereken tarihimizin önemli bir parçası KIBRIS.

Profil Resmi
10 puan

Tarihimize ait kitapları okurken sadece ben mi gözyaşı döküyorum acaba, diye sorarım hep kendime...

7 puan

Kıbrıs Barış Harekatının birinci gecesi çok önemliydi. Gerçekten kader gecesiydi. Bu gece ile ilgili kitapları okumanızı önerebilirim.
Askerlik, ölüme adanmış bir meslektir. Başka hiç bir mesleğe benzemez. Bu nedenledir ki savaş ateşinden geçmiş tarihine saygılı, ciddi devletler, kadir bilir, vefalı ve sağlıklı milletler Silahlı Kuvvetlerine çok değer verirler.
1974 Kıbrıs savaşının nedeni, Rumların uzun yıllar Türklere haksızlık yapmaları, uzlaşmaya, anlaşmaya yanaşmamaları, sorunu sürekli yokuşa sürmeleri, son olarak da bir darbe yaparak ENOSİS'e ulaşacakları hevesine kapılmalarıdır.

9 puan

Şu çılgın türkler serisinin devamı olarak kıbrıs hakkında turgut özakmanın yazdığı bu kitap, sizi bir çok gerçekle aydınlatacaktır. Okumanızı tavsiye ederim.

9 puan

Kıbrıs üzerinde oynanan oyunlar, yavru vatan ne şartlarda savunuldu, hepsi çok güzel anlatılmış...

10 yıl, 10 ay
10 puan

Yakın tarihimizin en mühim olaylarından biri tüm belge ve ayrıntılarıyla bu kitapta. Askerde okuma fırsatı buldum ve mest oldum. Herkese tavsiye edilir.

geri ileri