Burgess Çocukları

En Son Değerlendirmeler

9 puan

Kitapla ilgili yazacağım tek şey herşeyden önce harika bir eser olduğu ve yazarın her kitabının müthiş etkileyici büyüleyici olduğu. Yazarın eserlerini okumak bana hep çok haz vermiştir ve inanılmaz olanda her eseri birbirinden çok değişik konuları ele alır.
Kitapla ilgili boğumda daha uzun bir inceleme yazısı yazmayı düşünüyorum fakat burda biraz da olsun yazamadan duramadım.
İki erkek bir kız kardeş olmak üzere üç kardeşin ailede çıkan bir sorun üzerine tekrar bir araya gelmesi bunuda terk ettikleri büyüdükleri kasabalarında gerçekleştirken ele alınan konular mülteci sorunları ,aile ilişkileri,ülkenin sosyal politik yansımaları çok güzel anlatılmış.Burda bir aziz i benliğinde tutan Bob aziz olmasada hayatında ki olumsuzlukları kendi iç sesine kulak vererek bir çözüm bulmaya çalışması . Aslında çok zor burada kısa bir şekilde derinliğine gitmek herşeyin diyeceğim şu ki ön yargılar kendine karşı dürüstlük çok berrak ve yargısız ele alınmış. Çok beğendim çok. Yazarın diğer okumadığım eserlerinin çevrilmesini sabırsızlıkla bekleyeceğim. Sıradışı diyeceğim eserlerden.

geri ileri