Buçukluğun Mücevheri (Drizzt Efsanesi #6)

En Son Değerlendirmeler

8 puan

Her ne kadar çölün ortasında bir kara-elf fikri saçma olsa da keyifli bir maceraydı Buçukluğun Mücevheri. Özellikle Calimport şehri ve şehrin loncalarında dönen oyunları okumak gayet eğlenceliydi. Entreri ile Drizzt'in ilk kez bu kitapta kozlarını adamakıllı paylaştıklarını da hatırlatalım.

Profil Resmi
9 puan

Drizzt fanı olduğum için hiç düşünmeden 10 bile verebilirim :D. Ancak bazı abartmalardan dolayı 9 veriyorum. Seriden hala sıkılmadım, oldukça sürükleyici :).

9 puan

Buzullar, denizler , çöller ve ormanlar derken tam bir coğrafya şoku yaşattı kitap bana :) Ama her bölgenin kendine has topluluğu ile uğraşmak zorunda kalmaları ve maceralarına hiç ara vermeden devam etmeleri soluksuz okutmaya devam ettirdi.
Seri hiç bozulmadan aynı hızda devam etmiş bu kitapta da.
Entreri ile Drizzt'in karşılaştığı an sanırım nefesimi tutmuş olabilirim. Aralarındaki düello kitap içerisinde en güzel kısımdı.
Ejderhalar,cüceler , goblinler ,troller ,orklar ve büyücüler derken birde öbür tarafın iblisçiklerinin bulunduğu yere de göz atmak güzel oldu.
Kitabın sonunda huzurlu bir atmosfer sunan R.A. Salvatore bakalım 7.kitapta hangi huzursuzluğu sergileyecek bize.

6 puan

Yazarın anlatımı o kadar sıkıcı ki, son iki kitapta da kitabın içine giremedim maalesef. Özellikle dövüş sahneleri çok bayağı anlatılmış. Drizzt serisi benim için bitmiş oluyor böylece.

geri ileri