Boleyn Mirası

En Son Değerlendirmeler

Profil Resmi
9 puan

Boleyn kızı gibi mükemmel bir kitaptı !!

10 puan

Tudor serisinin bir güzel kitabı daha....

8 puan

Sevdiğim bir kitabı daha ..

Profil Resmi
8 puan

http://aanyankaa.tumblr.com/post/43564076608/viii-henrynin-hayat-n-bir-cok-osmanl

SERİNİN EN İYİSİYDİ.

Profil Resmi
8 puan

Tarihi sıralamaya göre okunduğunda (Boleyn Kızı'ndan sonra) daha anlamlı oluyor, bu şekilde okumanızı tavsiye ederim.

6 puan

8. Henry'nin son demlerindeki 3 kadının hikayesi. Neredeyse zindan hayatı yaşadığı evinden İngiltere Kraliçeliğine terfi ederek daha da büyük bir esaretin altına giren Cleves'lı Anne ve çocuk yaşta neredeyse yaşanabilecek her şeyi müthiş bir hızda yaşayan Kraliçe Kathrine Howard'ın yaşamlarının tahtta kesişen kısmı, Boleyn ailesinin hırslı gelini Jane Boleyn'in (Lady Rochford) de bakış açısının dahil olmasıyla tam bir şeytan üçgenine dönüşmüş. Üçgenin tepe noktası artık yaşlılık korkusunun pençesine aldığı Kral Henry'nin bitmek bilmez hırsı. Bu sefer üç farklı ağızdan ilerleyen hikaye serinin tüm kitapları gibi müthiş akıcı ve bilinen gerçeği temel alarak kurgulanmış olsa da son derece heyecan uyandırıcı.

10 yıl, 11 ay
8 puan

Haksızlık.Okurken adaletin olmadıgına,olmamasına insanların kendi menfaatlerini için yasamalarından bir kez daha nefret ettim.

8 puan

İngiltere Kralı 8. Henry'nin dördüncü karısı Clevesli Anne ile beşinci karısı Katherine Howard'ın ağzından anlatılıyor olaylar. Ayrıca kitaptaki üçüncü anlatıcı Henry'nin ikinci Kraliçesi Anne Boleyn'in felaketine neden yengesi Jane Parker Boleyn. .

10 puan

Kitap çok çok sürükleyici ve mükemmeldi :)

Profil Resmi
5 puan

bu serinin en sevmediğim kitabı

geri ileri