Bizim Gizli Bahçemizden

En Son Değerlendirmeler

4 puan

Yazarın eşini kaybetmesinin acısını paylaşmak isterseniz okuyun!Hüzün had safhada,hep ölüm,hep gözyaşı,hep anılar ve bir çiftin özel anıları..Nermin Bezmen'in diğer kitaplarını daha başarılı buluyorum.

Profil Resmi
5 puan

Sıcak, samimi bir aşk öyküsü, ama vakit harcayıp okumaya değer mi orası tartışılır..

Profil Resmi
2 puan

bu kitabı zorla bitirdim.. aynı şeyleri tekrar edip duruyor. birde Pamir beyin ilk eşiyle ilgili yazılan şeyler hoşuma gitmedi..

8 puan

çok güzel bir aşk..

1 puan

kitabın özeti: biz zenginler Cuty Stark içeriz, Jag a bineriz, John Player özel üretim sigara içeriz, yatla gezeriz bir de aman ne seviştik ne seviştik..

9 yıl, 4 ay
Profil Resmi
1 puan

Nermin Bezmen'in okuduğum ve okuyacağım ilk, tek ve son kitabıdır. Eşine duyduğu sevgi ve eşiyle nasıl tanışıp evlendiklerini anlattığı bu kitapta gerçekten abartı olduğunu düşünüyorum. Yazma tarzı olarak karma bir tarz yaratmak istemiş. Bir günümüzden bir eskiden ilişkilerinin ilk günlerinden bahsederek yazmış bu kitabı fakat o kadar anlaşılmaz bir yazım ortaya çıkmış ki kitap neredeyse okunmuyor.

7 puan

Kitaba 6 puan verecektim ama sırf Nermin Bezmenin dili, anlatımı için 7 puan verdim. Onun dışında daha çok kitap değil de günlük gibi yazılmış... Tanışmalarını anlatan yerler vs. 1974-75 yılları çok daha heyecanlıydı. Bir yandan okuyor, bir yandan eski zamanlardaki Türkiye ve Dünya'yı buram buram hissediyorsunuz. Kitap o yerlerde resmen tarih kokuyor. Keşke geçmişe daha çok ağırlık verseymiş yazar. Yine de ben beğenerek okudum, yer yer sıkılsam veya bazı yerlerin çok özele kaçtığını düşünsem de, kitap okunulabilir...

geri ileri