Biz Osmanlıyız

En Son Değerlendirmeler

6 puan

Guzel romandi

Profil Resmi
8 puan

osmanlı padişahlarının ve osmanlı nın gerçek tarhi ve kişilikleri... televizyonlarda karalanmaya çalışılmasına inat gerçekler... diyecek başka söz yok.

Profil Resmi
9 puan

Türleri arasında farklı bir yeri ve anlatımı var.Gerçekten çok başarılı bulduğum bir kitap...

Profil Resmi
8 puan

Hayatımda okuduğum tek tarih kitabı diyebilirim..Osmanlı hakkında yanlış bildiklerimizi değiştiren doğrularımızı da pekiştiren çok güzel bir kitap..

10 yıl, 10 ay
Profil Resmi
7 puan

Yavuz bahadıroğlu ile tanıştığım ilk kitap..

8 puan

Osmanlı'yı sadece katıldığı savaşlar,imzaladığı antlaşmalar,padişahların tahtta kalma süreleri vs. değil de ;Osmanlı toplumunun sosyolojik incelemesini içeren bir kitap.Okuduğunuzda Osmanlı insanının inceliğini,kültürünü,görgüsünü,farklı ırklardan insanların nasıl bir arada kardeşçe yaşayabildiğini,Osmanlı Devletinin 3 kıtada 6 asır hüküm sürmesinin sırlarını,Osmanlı'daki adalet ve hoşgorünün inceliklerini bulacağınız,her Osmanlı torununun mutlaka okuması gereken başarılı bir kitap..

9 puan

Herkesin anlayacağı bir dille yazılmış bir kitaptır. Ayrıca Sayın Bahadıroğlu kesinlikle güvenilir sayılı tarihçilerdendir. Osmanlı'yı araştırıp okuyanlar için gözü kapalı tavsiye edebileceğim bir yazardır.

10 puan

Tarih..insanın en büyük değer hazinesi..bu hazinenin bizlere eğitim çerçevesinde yanlış tanıtmalarının acısını yaşıyoruz.ve bu eserle Osmanlı gibi böyle muazzam bir devletin varlığına şahit oluyorsunuz.Yönetimi,düşünce şekli ile sanatı ile en önemlisi de insana verdiği değer ile insanın kendisini sorguya çekmiş olduğunu görüyorsunuz kendinizde..

10 puan

Her türk evladının okuması gereken bir kitap. Kesinlikle tavsiye edilir.

geri ileri