Bin Muhteşem Güneş

En Son Değerlendirmeler

9 puan

Beni ağlamaya en çok yaklaştıran kitaptır. Tabi şimdilik :)

10 puan

Bu güne kadar okuduğum en etkileyici kitap.

Profil Resmi
10 puan

Herkese merhaba! Kitabın ikinci bölümünü geçtim fakat bambaşka karakterlerin hayatı açıklanmaya başlanmış. Açıkcası pek içime sinmedi; ne alaka, nerden çıktı ve neden hala Meryem karakterinin hayatına geri dönmüyoruz dıye okumaktan kendımı alamadım. Sımdılık sevmek ya da sevmemek duyguları kesın degıl ama bıtınce acıklayacagım :)

Profil Resmi
10 puan

Tek kelimeyle mükemmel bir kitap

10 puan

cahil bırakılan bir toplum, kadınların hiçbir değerinin olmaması, etnik sorunların savaşa neden açması ve harap bırakılan bir ülke.
romanda olaylar çok iyi kurgulanmış ve bu zincirin halkalarını çok iyi takip edersek yavaş yavaş ülkemizin de aynı uçuruma yuvarlandığını fark edebiliriz.

Profil Resmi
10 puan

Beni derinden etkileyen bir kitap. Khaled Hosseini harika bir yazar tartışmasız. Kitapları sıralarsak en iyisi buydu bence duygu yoğunluğu çok fazlaydı bu da okuru etkiliyor ve akılda kalıyor. Uçurtma Avcısı da harikaydı ama Ve dağlar Yankılandı da aynı yoğunluğu alamadım yine de okunmaya değer.

9 puan

Yazarın en çok satan "Uçurtma Avcısı" adlı kitabını da okumuştum. Bence bu kitap Uçurtma Avcısı'ndan çok daha etkileyici ve sürükleyici. Afganistan'ın Taliban döneminde geçen dramatik bir hikaye. Yazar Afganlı kadınların o dönemlerde hangi koşullar altında yaşadıklarını çok güzel bir şekilde yansıtmış bu hikayesine. Bu tarz romanları okumanın insana çok şeyler katacağını düşünüyorum. Kitabı bitirdiğinizde hem sizi etkileyecek hem de dönemin Afganistan'ının yaşam koşulları ile ilgili bilgiler edineceksiniz.
Saygılarımla,

geri ileri