Beşinci Tüp

En Son Değerlendirmeler

7 puan

akıcı bir kitap.sıkılmadan okudum.organ nakliyle ilgili güzel bir roman olmuş.

8 puan

Bu yazarla biraz geç tanıştım, tanıştığıma da çok memnun oldum. Gerçekçi, sürükleyici insana acaba dedirten bir kitap olmuş.

Profil Resmi
8 puan

Güzel vevilginç bir kitapp :-)

10 yıl, 10 ay
8 puan

Favori tıbbi gerilim yazarım Tess gerritsen olmasına rağmen palmer'ı da sevdim.Kitabın konusunun kan gölü'ne benzerliği de gözümden kaçmadı.

4 puan

Kitabın arka kapak yazısı içeriğinden daha heyecan verici ve başarılı.Aman aman bir polisiye müthiş bir gerilim gibi duruyor,ama kesinlikle değil.Organ naklini konu almaya çalışmış ben başarılı bulmadım.Karakterlerin iç dünyası çok üstünkörü geçilmiş.Bir sürü saçma sapan olay yaşanıyor.Karakterler hiç durup da düşünmüyor.Gerçekçi değil.Harbiden roman yani.Tavsiye edebileceğim bir kitap değil.

7 puan

Okuduğum en iyi tıbbi gerilim kitabıydı diyebilirim.Ama sonunu sevmedim.

9 puan

Eflatunun öğretisi nasıl çıkar karşımıza bu yüzyılda ilginçtir. kurgusu ve anlatımı çok iyi ama artık hep bir şüphe olacak içimde herhangi bir hastaneye gittiğimde .

9 puan

Gerçekten ürperdim okurken

10 puan

Okuyabilene çok da korkunç değil. Zevkli bir kitap.

7 puan

Ön yargıyla okumama rağmen çok beğendiğim bir kitap oldu.

7 puan

Aksiyon, gerilim ve bilimin iç içe geçtiği bir kitap. Romanın kahramanları öyle bir koşuşturmacanın içindeki siz de okurken bir yandan yoruluyorsunuz. unutulmaz bir film tadında geçse de tüylerinizi ürpertecek tek bir şey var ki o da yazılanlar ya doğruysa..... Tıbbi gerilim severlere tavsiye...

6 puan

Sürekli bir sebepten dolayı okumaya fırsatım olmayıp bitiremediğim bir kitap

geri ileri