Beş Parasızdım ve Kadın Çok Güzeldi

En Son Değerlendirmeler

5 puan

Silah zoruyla yazılmış gibi.

Profil Resmi
6 puan

http://otuzbeskirk.blogspot.com/2013/01/kitap-onerisi-1-bes-parasizdim-ve-kadin.html

7 puan

'Harika bir kitap' diyemem ama fena bir kitap da değil. Derviş Şentekin adına başlangıç için hiç fena değil hatta. Daha iyilerini mutlaka yazacaktır. Takipteyiz

12 yıl, 3 ay
7 puan

Kitabı 1 günde bitirdim, güzel, sürükleyici. Harika diyemiyorum ancak yazarın ilk kitabı için fena değil. Daha iyilerini de yazar mutlaka.

5 puan

Hızlı bir başlangıç yapıp konusu ve dili itibariyle kendisini sevdirse de sonu fazlasıyla yavan kalmış bir kitap.Olay örgüsü yerine gereksiz ayrıntılara saplanıp kalmış asıl meseleyi 4/5 sayfada çözüme ulaştırmayı seçmiş yazar.Sonlara doğru ya canı sıkıldı ya da kitaptan-hikayeden soğudu diye düşünmekteyim.Ancak itiraf etmek gerekir ki kitabın ismi fazlasıyla ilgi çekici:)

6 puan

Yazarın anlatımı iyiydi, ama konu çok vasattı bence. Yani hikayenin kurgusu pek oturmamış gibiydi. Böyle alelacele yazılmış bir kitap gibi... Okuru fazla beklenti içine sokuyor, sonu ise tam bir hüsran...

Profil Resmi
5 puan

Nerden baksan 50 sayfası daha varmış bu kitabın. Pat diye bitti. Fakat yinede son sayfalar hariç kurguyu sevdim.

10 yıl, 10 ay
9 puan

Sırf sonu biraz hızlı bitti diye sevmemezlik edemedim.
Belliydi öyle biteceği.

Ve çok da önemli değildi aslında Aslı Çınar'ın babasına ne olduğu.

Profil Resmi
8 puan

Yazarın anlatımı güzeldi.İyiler her zaman kazanmıyormuş.

10 yıl, 7 ay
8 puan

Son iki bölüme kadar gayet güzel gelmiş, hayata dair birbirinden incelikli sorular sorup nice güzel cevaplar vermiş yazar. Ancak son iki bölümde ana konuya dair sorulara aceleci cevaplar verip etkisini azaltmış ne yazık ki hikayenin.

10 puan

Yazarın değişik bir anlatımı var, sanki siz tüm kişileri tanıyormuşsunuz gibi anlatıyor. İsim kullanmıyor ama siz kişileri karıştırmıyorsunuz.

7 puan

Anlatımı akıcı, sıcak ve samimiydi ama asıl konuya az yer verilmişti ve biraz fazla flash back vardı bence. Bu yüzden hikaye bir türlü ilerlemedi.
http://herkitapayribirdunyadir.blogspot.com.tr/2015/08/bes-paraszdm-ve-kadn-cok-guzeldi-dervis.html

Profil Resmi
5 puan

İsminden çok etkilenip hemen almak istediğim bir kitaptı. Nedense polisiye olacağını da hiç düşünmemiştim. Beklentilerim çok altında kaldı, akmadı, akamadı bir türlü.

4 puan

Başı ayrı facia sonu ayrı facia zamanıma yazık oldu sonunu da anlamadım, gereksiz detaylarından fenalık geldi kitap yarım bırakma alışkanlığım olmadığı için zorla okudum, ikinci kitabını da almış bulunduğum için onu da okuyacağım maalesef.

Okumayanlar hiç başlamasınlar tavsiye etmiyorum.

2 puan

Kitabın ismi çok afilli olabilir ama içi kof.Verdiğim paraya acıdım.İma ettiği kişilerle ilgili de saçmalamış.Hiç beğenmedim kitabı,başı sonu aynı.Sıkıcı,boşanmış,ayyaş,komünist bir adam işin özeti.Sağcılara vermiş veriştirmiş.Vasat bir kitap

geri ileri