Beni Yine Sev

En Son Değerlendirmeler

7 puan

http://gamzeninkitapdunyasi.blogspot.com.tr/2015/03/beni-yine-sev-katie-cotugno-yorum.html#more

Okulda bir bahar sabahı, günün sonunda rehberlik servisine gitmem gerektiğini söyleyen bir not aldım. İçimi korku ve endişe kapladı. Daha önce hiç çağrılmamıştım. Farkında olmadan yaptığım bir şey için başımın belada olup olmadığını merak ettim. Belki de iyi niyetli biri lisede yaşadığım zorluğu görüp yardımcı olmak istemişti. "Sosyal yetilerinin olmadığını fark ettik," dediğini canlandırdım gözümde rehberin. Ne kadar dikkatli dinlediğini göstermek için çenesini çıkık suratını yana doğru yatırdığını hayal ettim. "Sürekli camdan dışarıyı seyrediyorsun. Saplantıların var ve beyninin içinde fazla oyalanıyorsun."
"Hadi ya," diye cevap verdim hayalimde. Sırt çamtamı omzuma takıp koridora yönelirken, "Bana bilmediğim bir şeyler söyleyin," diye de ekledim.

9 puan

Güzel bir kitaptı :) gene her zamanki gibi erkek karakterimiz bizi sinir edip, başına buyruk hareketler sergiliyor .e kızımızda onun hareketlerinin bedelini ödüyor .boş zamanınız da okuyun sıkıntılı bir zamanda okumayın derim bence . çünkü okuduğunuz zaman da önemli bir kitabı sevmek için :)

geri ileri