Bazen Hayat

En Son Değerlendirmeler

5 puan

Malesef ben begenemedim. Nedendir bilinmez ama sanırım ben içinde bir.amaç olmayan.öyküleri begenemiyorum 4 yada 5 tane oykusunde anlatilmak.istenen dogal akışında gunluk giden olaylar icinde kurgulanmadan anlatilip yalın bir.dille mesaj verilmis hostu en begendigim neden ve niçin oykusu oldu,ve beni.gulduren.semizotlu salata oykusuydu,dili yalin,hayatin icinden hatta sinek öyküsü de cok hostu ancak benim oykuden anladığım farkli bir kavramla çakıştığı icin oykuler bana tat vermedi,okumak denemek isteyen kısa duru ve hayatın tam içinden herhangi bir yerinden oyle boyle yazılmış oykusel yazılar okumak yasamak tatmak.isteyenler icin okunabilir

Profil Resmi
7 puan

Sine Ergün gerçekten kalemi su olan bir yazar olabilir. Hikayeleri çok akıcı bir üslupla yazmış. Tespitlerinin çok yerinde olması hikayelerin iki sayfa sonra devam edeceği yönünde bir beklenti oluşturuyor.
Kim bilir? Belki bir sürpriz yapar..

Profil Resmi
9 puan

"Bazen Hayat" kısa ve yalın öykülerden yaratılmış. Başlangıçta sıradan gibi gözüken öyküler sonrasında birer film senaryosunu andırıyor. Özgün ve şahane bir eser... Kitaptaki en beğendiğim hikaye ise "Neden ve Ne İçin"

Profil Resmi
7 puan

http://kitapeylemi.blogspot.com.tr/2014/02/18-bazen-hayat-sine-ergun.html

geri ileri