Babam Öldüğünde Ağlamadım

En Son Değerlendirmeler

9 puan

ikinci kitabı okumadan önce harikaydı

Profil Resmi
4 puan

allah bu kitabı kahretsin lan.

10 puan

Yazılar çok küçüktü, çok yavaş ve zor okudum.

Profil Resmi
4 puan

allah bu kitabı kahretsin lan.

5 puan

http://moonlightcat13.blogspot.com/2013/03/babam-oldugunde-aglamadam-iris-galey.html

10 yıl, 10 ay
Profil Resmi
8 puan

Gözlerimden süzülen yaşlara mani olamadım.Duygusal ağırlıklı bir roman,yakıcı...

Profil Resmi
6 puan

Düşündürüyor. ...

Profil Resmi
10 puan

İnsanı hayattan sogutuyor ama harikaa bi kitap...

7 puan

Zor bir durum.Okurken kötü oldum

Profil Resmi
6 puan

Lise yıllarımda bir arkadaş tavsiyesi ile okuduğum ve çok etkilendiğim bir kitaptır... Anlatılan ensest hikayesi beni o dönem o kadar çok üzmüştür ki, hala aklımda birçok sahnesi vardır.. Ilk defa okuyacaklar için bir tavsiye 20+ yaşlar daha uygun olabilir...

4 puan

Anlatı tarzında ayrıntılara girilmeden, hasass bir konuyu irdelemeye çalışan bir kitap.Ensest,baba-kız ilişkisi kesin bomba bir kitaptır,acayip anlatılmıştır diye bekliyorsanız,boşuna..Anlatım tarzı vasat,konuyla ilgili oturup düşünseniz daha gerçekçi birşeyler yazabilirsiniz.Bu tarza yakın bir kitap okumak istiyorsanız Danielle Steel - Taciz kitabını okumanızı tavsiye ederim.

11 yıl, 10 ay
6 puan

Bir kızın babası tarafından tecavüze uğraması ve duygularını anlatan bir kitap.

7 puan

Kitap yorumu ve diğer bilgiler için;
www.uykusuzokumalar.blogspot.com

“İçinde bana yer var mıydı baba?” Kapak yazısı Kitabı 2012 yılında okumuştum...Beni çok etkilemişti ve kolay unutulacak gibi değildi. Şimdi, blog için yeniden üzerinden geçerken bir baktım ki tekrar okuyorum. Aynı öfke,aynı acıyla... Kitap, yazar tarafından kaleme alınmış ve maalesef ki olmasını hiç istemeyeceğimiz kadar gerçek bir hayat hikayesi.

6 puan

Ergenlik dönemime denk gelen ve ilk yarım bıraktığım kitaptır. Okuyamadım. Yanlış yaşlarda seçilen yanlış kitaptı belki de, bilmiyorum ama midem kaldırmadı. Hatta yarım bıraktıktan bir süre sonra etrafımdaki bütün erkeklerden tiksindirecek kadar da etki bırakmıştır üstümde. Yazar gerçekten hissettirebilmiş yaşadıklarını 6puanı da bu yüzden veriyorum.

geri ileri