Atlas Vazgeçti 1. Bölüm: İtirazsız

En Son Değerlendirmeler

10 puan

Kitabın konusuna,anlatımına bayıldım

8 puan

Çok beğendim!

12 yıl, 11 ay
Profil Resmi
3 puan

boş zamanıma denk gelen bir arkadaş tavsiyesi ile okuduğum sürükleyici ama edebi olarak benim için hiç bir anlam teşkil etmeyen kitap. sinan çetin'den de basmak için başka bir kitap beklenemez diye düşünüyorum

11 yıl, 4 ay
10 puan

Hayatımı değiştiren bir kitap var mı? Evet, bu kitap.

9 puan

Çok iyi bir dili var, anlatım, tasvirler, işleyiş çok iyi ama ben sonunu getiremiyorum bir türlü...

Zınnk!! Okudum! Başardım, çok mutluyum!

9 yıl, 5 ay
10 puan

"Tüm zamanların en çok satan felsefe romanı" .. Bu iddialı cümlenin üzerine kitabı okumamak olmazdı. Kitabın kalınlığını görünce "Eyvah!" dedim artık 2 ayda ancak biter. Felsefi roman nasıl olur? Sıkıcı, ağır okunan, zor anlaşılır bir kitap olur değil mi?
Başladıktan sonra, bitmesin diye ağırdan aldığımı fark ettim. Bütün çabalarıma rağmen 2 gün sonra bitmişti. Merak kediyi öldürürmüş. Sonra ne olacak diye bulduğum her fırsatta (dolmuş ve yolda yürümek de dahil) okudum. Kaçınılmaz sonuç, iki gün içinde kitap okundu ve bitti. Serinin diğer kitaplarını da sayfa sayısı açısından pek farklı olmamakla beraber kısa sürede okuyup bitirdim.
Kitabın kalınlığına bakıp, en az 15 günde okunur sonucuna vardığım amma velâkin en fazla 2 günde bitirdiğim kitaplar :
Kelebek
İnce Memed 1-2-3-4
Atlas Vazgeçti 1-2-3
Şimdi de Gülün Adı adlı kitabın sayfa sayısından korktuğum için okumayı erteliyorum. Kesin 15 günümü alır.

11 yıl, 10 ay
6 puan

İlk kitap olduğu için genel bir değerlendirme yapamayacağım. Genel değerlendirme son kitaba kalacak. Kitap akıcı, felsefik deserler de onu size direk olarak yansıtmıyor. Bunun yanında vermek istediği bazı düşünceleri çok iyi şekilde vermiş. Ama asıl kitabın aslı hikayenin arkasında size kendini hissettirse de gözükmüyor. İlk kitap olaylara giriş mahiyetinde, size ortamı tanıtmayı amaçlıyor diye düşünebilirsiniz.

10 puan

OKUDUĞUM EN İYİ KİTAP

6 yıl, 7 ay
geri ileri