Aşkın İkinci Yarısı (Bell Harbor, #1)

En Son Değerlendirmeler

8 puan

Klasikleşmiş romantik komedi tarzı bir romandı diye belirtmek bence yetersiz bir tabir olur. Aile bağlarını , aile kavramının değerini de konu alarak aşkı,farklılıkları ve de farkındalıkları gayet eğlenceli bir dille anlatan okuması çok zevkli bir kitaptı.
Ancak öyle edebi bir değer gibi başka sanatsal veya kültürel bir bekleyişle okuyanlar için beklentilerini karşılayamayabilir. Bu sıcak yaz günlerinde uzanacaksınız rahat bir yere ve okuyacaksınız, bu kitap buna değer...

7 puan

Konusu sıradan olmasına rağmen sevimli bir kitaptı.Kapağını gerçekten çok beğendim.Aynı şekilde kitabın çeviriside güzeldi.Ancak kitabın yazardan kaynaklanan iki küçük problemi vardı.İlki sayfa sayısı bu tarz bir konu için fazlaydı.İkincisi ise konuyu ve diyalogları gereksiz ayrıntılarla süslemişti.Eğer bu ikisi olmasaydı daha yüksek puan verirdim.Türünü sevenlerin kitabı beğeneceğini düşünüyorum.

8 puan

Sadie eşi tarafından defalarca aldatılmış iki çocuklu bir annedir. Önceleri hep kuşkuyla yaklaştığı kocasını bir gün kendisini aldatırken yakalayınca terkeder. Teyzesinin yanına küçük bir kasabaya yaz tatilini geçirmek için kısa süreli taşınır. Çatlak teyzesi ve bir birinden eğlenceli iki kuzeni ile tatil geçirmeyi planlarken her sabah sahilde gördüğü "Koşan Adam" bu tatilin en güzel sürprizi olur. :))
Anlatımı çok eğlenceli, akıcı ve okurken çok güldüğüm yerleri oldu. Kitabın biraz fazla uzatılmasının haricinde bi eksik yönünü görmüyorum. Fırsatını bulursanız okumanızı tavsiye ederim :)

geri ileri