Aşkın Gözyaşları 4 Hamuş

En Son Değerlendirmeler

10 puan

ÇOK GÜZELDİ..

8 puan

Zaman zaman tekrar cümleleri olsa da ramazan ayında okunacak en doğru seçimlerden biri bu kitap.Hallac-ı Mansur'u yakından tanımak isteyenlere rehber bir kitap.Ene'l Hak öğretisini açıklayıcı akıcı bir roman.

Profil Resmi
9 puan

Sinan Yağmur Aşkın Gözyaşları serisinin 4. kitabında Hallac Mansuru anlatmış. Diğer kitaplarının altında kalmayan güzel bir biyografik roman. Mevlâna'nin Şems'e yazdığı Hamuş'u merak edenler bu kitabı kaçırmasın.

9 puan

Şahane bir anlatım, ayrıca her insanın bilmesi gereken önemli bilgilerle dolu ve çok duygu yüklü bir roman, tavsiye edilir, Sinan Yağmur'un ellerine, gönlüne sağlık...

10 puan

Gerçek aşık Şems'in dilinden (temsili) ,gerçek aşık Hallac'ın aşk serüveni...İkisinin aşkı da birbirine benziyor ama Hallac tek başına ve sessiz...

4 puan

Yarım bilgiyle anca bu kadar oluyor sanırım. Kitap haybeden sıkışlarla dolu. Hallac-ı Mansur'u iyi araştırsaydı, kendisinin namazla ya da hacla değil daimi salatla yaşadığını bilirdi. Şeriatla hakikat kapısının ibadetlerinin farklı olduğunu tespit ederdi.

10 puan

HAMUŞ U BU KİTAPLA TANIDIM. İNSANIN ALLAH LA BÜTÜNLEŞMESİNE BU KİTAP İLE ŞAHİT OLDUM. DİĞER AŞKIN GÖZYAŞLARI GİBİ TEK KELİME İLE HARİKAYDI.

geri ileri