Aşka Yolculuk (Lucky Harbor, #1)

En Son Değerlendirmeler

9 puan

bayıldım bayıldımmmm :) bu tarz kitapları okumayı çok seviyorum ve kesinlikle sizde okuyun diyorum... aşk, aile bağları, yeşeren umutlar, hayal kırıklıkları... kitap muhteşemdi...

9 puan

çok severek okudum... konusu da, karakterleri de çok tatlıydı... devamını sabırsızlıkla bekleyeceğim... hem aşk, hem tutku, hem sevgi, hem aile, hem de güzel bir kasaba hayatı... okumak istiyorsanız bu kitap tam sizlik!! :)) ve ayrıca tam benlik :)

Profil Resmi
9 puan

Çok güzel bir kitaptı. Şanslı limanda yaşayanlara özendim. çok eğlenceli bir yer olmalı. Her karides festivalinde yüzlerce tahmin yazardım ben ;)

6 puan

çok tatlı bir aile dramıydı

10 yıl, 10 ay
9 puan

Çok keyif alarak okudum bu tarz kitap sevenler iki kere düşünmeyin derim :)

8 puan

jax ın klonlanması lazım

7 puan

keyifli bir seri,tavsiye ederim...

7 puan

Konusu sıradan olmasına rağmen sıkılmadan okudum. Özellikle yazarın kalemi çok iyiydi.Kitabın tek kötü tarafı yan karakterlere çok fazla ağırlık verilmiş olması.Maddie ve Jax ana karakterler ama en az onlar kadar yan karakterlere ağırlık verilmiş.Seriyi devam etmeyi düşünüyorum.Romantik kitapları sevenlere tavsiye ederim :D

8 puan

Aşkı pek hissedemediğim ama okurken sıkılmadığım bir kitap

9 puan

Maddie Moore'nin anne ve babası ayrılmıştır. Beş yaşındayken velayetini set tasarımcısı babası almıştır. Babası ile yaşamış annesini ise çok az görmüştür. Los Angeles'da bir prodüksiyon şirketinde asistandır. Tüm işi kendisi yaptığı halde işinden kovulmuştur. Hayatını yönetmesine izin verdiği korkuları vardır ve korkularının üstünden gelmek ister. İşini ve erkek arkadaşını kaybettikten sonra sahip olduğundan daha fazla şans diler. Erkeklerden ise tamamen vazgeçer. Annesi hep özgür ruhlu bir aşk çocuğu olmuş banka hesabı, kızları gibi konularla ilgilenmemiştir. Annesi ona ve iki kız kardeşine Şanslı Liman Otelini bırakmıştır. Beş yıldan sonra kardeşleri ile buluşmak, yeni bir başlangıç için yollara düşer ve Şanslı Limana gider. Giderken yolda neredeyse motosikletli bir adama çarpacaktır. Tam erkeklerden vazgeçmişken uzun, yapılı, yakışıklı bir adam karşısına çıkar. Ne yapacağını şaşırdığı için telefonu çalmış gibi yapar ve gerçekten telefonu çalınca kendisini rezil ederek kaçar. Aynı gün bir barın önünden geçerken ayağı takılır ve bir motosikletin üstüne düşer. Üstelik tanıdık bir motosiklettir. Böylece gelirken karşılaştığı Jax ile tekrar karşılaşır. İkisi de birbirinden etkilenir, ilk günden yakınlaşır büyük bir kimya vardır aralarında.

Jax Cullen beş yıl önce Seattle'de avukatlık bürosunda pahalı bir savunma avukatıdır. Yüklü bir maaşı, güzel bir dairesi, arabası ve servet avcısı bir nişanlısı vardır. Çalıştığı şirket beyaz yakalı suçları temize çıkarmada çok iyidir. Jax'de işinde çok iyidir. Gerçekleri çarpıtma, yanlış yönlendirme, müşterilerini suçlarından arındırmada hep iyi olmuştur. Bedelini masum insanlar ödeyince işinden memnun olmamaya başlamıştır. Suçlu müşterilerinden birinin eşi ölünce de işinden ayrılmıştır. Nişanlısı kendisini terk edince de mutlu olduğunu hatırladığı son yere Şanslı Limana dönmüştür. Geçen beş yılda sadece arkadaşları için avukatlık yapmıştır. Basit işlere dönmüş, elleriyle bir şeyler yapmıştır. Hep istediği evi inşa etmiştir. Oradaki insanlara iyiliklerinin karşılığını ödemek için elinden gelen her şeyi yapmış ve son iki döneminde belediye başkanı olmuştur. Basit bir hayat tarzı seçmiştir ama arasının iyi olmadığı babası avukatlığa geri dönüp, işlerini devralmasını ve bulduğu kişi ile evlenmesini ister. Jax'in ise aklını alan başka biri vardır.

Üç kardeşinde babaları farklıdır bu yüzden farklı özelliklere sahiplerdi. Kardeşleri oteli satmak ister. Maddie ise oradan gitmek istemez. Kendine gelmesine fırsat verecek, toparlanmasını sağlayacak bir yer ister. Anneleri de orayı bir aile olarak işletmelerini istediği için satmak istememiş, otelin onları bir araya getirmesini istemiştir. Kız kardeşleri yenilemeyi istemediğinden bir ay ister onlardan. Biraz düzeltecekler ve kardeşleri hala bir şey yapmak istemezseler satacaklardır. Gece içkili iken oranın tek inşaatçısını arar ve sabah dağılmış halde kapıyı açtığında karşısında Jax'i bulur. Dün ki öpüşmenin tekrarını yaşamak için geldiğini düşünerek Jax'e erkeklerle ilgilenmediğini söyler ama Jax inşaatçı olarak gelmiştir.

Jax Maddie ile tanışınca uzun zamandır hissetmediklerini hisseder. Çok etkilenir. Maddie'nin geçmişinde yaşadıklarından dolayı erkek istemediğini bilir ayrıca bir avukatta istemediğinden avukat olduğunu gizler. Birbirlerinden uzak duramazlar ve eğlenceli maceraları başlamış olur. Maddie'nin kendisini döven erkek arkadaşı ile kötü tecrübeleri olmuştur ve Jax ile tanışana kadar tüm erkeklerin alçak olduğuna inandırmıştır kendisini. Artık her şey değişir ve en sonunda kendisini kucaklayan, huzur veren bir evi, sevdiği adam ve kardeşleri olur.

Kasaba halkı, yayılan dedikodular, diyaloglar harikaydı. Eğlenceli, hemen biten sıcak bir hikaye.

geri ileri