Aşka Veda

En Son Değerlendirmeler

Profil Resmi
8 puan

Günümüzün klişe aşk hayatı ne de güzel anlatılmış...

Profil Resmi
3 puan

cok vasattı

Profil Resmi
9 puan

Çok güzel akıcı bir kitaptı. Tavsiye ediyorum okuyun :)

Profil Resmi
2 puan

Can Dündar'ın köşe yazılarını takip ederim fakat bu kitapta bir araya gelen köşe yazıları özellikle seçilmiş gibi hepsi birbirinden kötü ...Kitabı ne yazık ki hiç beğenmedim...

10 puan

Çok sevdim kesinlikle tavsiye ederim

Profil Resmi
3 puan

vıcık vıcık aşk üslubuyla kitabın ilk yarısı beş para etmez. ikinci yarısıyla biraz daha toplumsal mevzulara değinmesi itibariyle 3 yıldızı zar zor hak etmiştir.

1 puan

hiç beğenmedim. okumayın, zaman kaybedersiniz.

4 puan

Başarısızdı.

10 yıl, 11 ay
7 puan

Can Dündar'ın aşk ile ilgili yazılarının bir araya gelmesiyle oluşturulmuş Zamanımızın mutsuzluğunun nedenleri etkileyici bir biçimde anlatılmış. Kadının ve erkeğin aşka bakış açısını ve yer alan faklılıklar anlatılmış . Beğenerek okudum..

10 yıl, 11 ay
10 puan

aşka anlam katabilmek ve aşkı anlayabilmek için oku

10 yıl, 10 ay
Profil Resmi
9 puan

Güncel birçok hikayeden oluşan, çoğumuzun yaşadığı, içinde olduğu durumlarda farkındalık yaratan güzel bir kitap olmuş. Hem mizahi hem akıl verici, aslında trajikomik günlük yaşantımızı okudum.

10 yıl, 10 ay
5 puan

Yer yer klişeye boğan, bir yerden sonra sıkmaya başlayan, "çerezlik" bir kitap. bir iki yazı hatrına 5 puan.

Profil Resmi
7 puan

Kitapta bazı yazıları çok beğendim fakat bazılarını okurken de bir bağlantı bulamadım sanki havada kalmışlık vardı.
Zaten yazıların çoğunu köşe yazılarını okuduğum için hatırlıyordum.
Kitabın içinde bulunan bazı yazılar hem güldürdü hem düşündürdü.
Okunmasını öneririm ki kendisi şuan D&R'da Can yayınlarının 5TL kitaplarının arasındadır. Fırsatı kaçırmamanızı tavsiye ederim.

5 puan

Uzun zamandır ''Aşk'' temalı bir kitap okumamıştım. Can dündarın bu kitabı biraz havada kalmış yazılmış olmak için yazılmış. En azından ben bu hissiyata kapıldım. Olmamış 2 3 başlık altındaki yazılar dışıda çok fos kitap.

Profil Resmi
7 puan

Bir solukta okudum ve okunmaya da değer.
"Günümüzde toplumun bir zamanlar sıkı sıkıya bağlı olduğu aşk,sevgi,dostluk,arkadaşlık,mutluluk gibi kavramların şimdilerde acıya,nefrete,riyakarlığa,kindarlığa,şiddete dönüştüğünü anlatmakta ve de insanların hastalıklı;bazılarının kanser olduklarını ve iyileşebilmeleri için en ufak bir çaba göstermedikleri içinde yakın bir zamanda da gebereceklerini dile getiriyor. " demem doğru olur sanırım;)

Profil Resmi
4 puan

Can Dündar yazılarını hep severim aslında, bu kitapta ama ilgimi çeken sadece birkaç hikaye oldu... Ilk çıktığında 20 TL den almıştım şu sıralar 5 TL den satılıyormuş, içim acıdı... Bir yerden bir yere giderken otobüste kısa kısa okunabilecek bir kitap... Otobüsle yolculuk yapmıyorsanız okumasanızda olur..

6 puan

Fazlaca amiyane tabirler içeren bir kitap.

8 puan

kitap, basta cok klise gelmisti ama okumaya devam ettikce dogru sosyolojik tespitlere rastladim, ayrica aralara serpistirilmis okunmasi gerekli kitap adlarini not ettim ;)

6 puan

İçinde çok başarılı anlatımların olduğu. Günümüzü sorgulayan ve geçmişimizi özlemle anan bir kitap. İlişkilere bakış açınızı değiştirecek. Kapağı içindeki sorgulamayı anlatan cinsten zaten. Değerli bir kitap ;)

4 puan

kıyıda köşede kalmış ve çoğu köşe yazılarından oluşan bu kitaptan sonra hiç okumadım can dündari..

geri ileri