Aşk Tanrıçası (Tanrıça, #5)

En Son Değerlendirmeler

9 puan

Venüs ve Pea nin aşk arayışleri güzeldi,çok güldüm bu kitapda.Venüs herkese aşk dağıtırken kendisinin de aşkı aradığının farkında değilken aşık oluyor.diyaloglara bayıldım...

11 yıl, 11 ay
10 puan

her zamanki gibi süperdi :) bu seriyi seviyorum :)

11 yıl, 10 ay
9 puan

Kitap 9, çeviri ise 10 tam puan :)

9 verme sebebim ise sonundan hoşlanmamış olmam. Sadece ruh değil, fiziksel değişim de gerekliydi bence.

11 yıl, 11 ay
9 puan

bu serinin diğer kitapları gibi harikaydı... içimde ki tanrıçayı kucakladım okurken... çok keyifli bir kitaptı... :))

11 yıl, 11 ay
Profil Resmi
7 puan

Eğlenceli vakit geçirdim. O kadar... :)

11 yıl, 10 ay
9 puan

Tanrıça serisinin en iyi kitaplarından biri çok eğlenceli ,çok seksi ve romantik aşk tanrıçasına ben aşık oldum sizde olacaksınız :)

11 yıl, 10 ay
9 puan

Kesinlikle adı gibi Aşk olan bir kitap..

11 yıl, 10 ay
8 puan

Serinin diğer kitaplarına göre biraz sönük kaldı :/

8 puan

Venüs ölümlü Pea`ya mutluluğu aşkı ve zevki yaşatmak için Tulsa`da kalırken kendinin de aşık olacağı aklından geçmemişti.Hoş bi kitaptı bitişi hariç:)

Profil Resmi
10 puan

Bu seriye bayıldım

9 puan

muhteşemdi... serinin her kitabı birbirinden güzel :) mutlaka okunmalı

11 yıl, 11 ay
8 puan

Aşk Tanrıçası P.C.Cast

Goodreads puanı 5/4,01 benim puanım da ve ilk defa 5/4 Aşk Tanrıçası kitabı sayesinde P.C.Cast ile tanışmış bulunuyorum.

Hem fantastik hem aşk hem de mizahi yönü bol olan bir kitap idi.Severek okusam da sanırım serinin sonundan okumaya başlamamın etkisinden olacak hikayeye giremedim bir türlü..Ama beğenerek okudum.Kahramanları sevdim..
Özellikle Aşk Tanrıçası Venüs'ün yardım ettiği sıradan sönük Pae Chamberlain'i çok beğendim..Çok sıradan bir kadın görüntüsü yüzünden bir türlü mutlulğu yakalayamamış olan Pae'nin çok güzel özellikleri ve yetenekleri vardı ama bu sevgili bulmasına kendini farkettrimesine özellikle Umutsuzca aşık olduğu itfaiyeci Griffin DeAngelo'ya kendini bir türlü farkettirememesi onu üzüyorsa da bu durumu nerdeyse kabullenmişti..Ama ara sıra da çıulgınlıklar yapmadan da duramıyordu..

Pae'nin bu halini gören Aşk Tanrıçası Venüs Pae'ye yardım etmeye karar verir ancak o da itfaiyeci Griffin'in cazibesinden etkilenir..İşler bir anda karışmaya başlar.Çünkü Aşk Tanrıçası'nın eşi Ateş Tanrısı Vulcanus'da Pae'den çok etkilenir ve aşk trafiği karmakarışık olması ve olaylar olaylar..
Aşk Tanrıçası Venüs hayatında ilk defa kontrolünü yitirir. Pae ise Venüs'ün yardımları ile cazibeli bir kadına dönüşse de Vulcanus onun daha çok kalbinin güzelliğinden merhametinden etkilenmiştir..Griffin ise Venüs'e adete çarpılmıştır..4 kız kardeşi ve annesinin ikili ilişkiler yüzünden çektiği acılar ve hayal kırıklıkları yüzünden aşka ,ciddi bir ilişkiye soğuk bakmakta adeta kaçmaktadır..

Hepsinin aşktan beklentisi ayrı ayrıdır..Vulcanus için durum tam bir dramdır..Venüs ile evlendikten sonra Olimpos Dağında dışlanmış kenara itilmiştir..Ayagındaki sakatlık yüzünde de kenara itilmiştir.Gördüğü Pae'den çok etkilenir..Dayanamayıp onunla tanışır..Tanıştıktan sonra isi birbirleri ile olan ilişkileri daha da gelişir..İki tarafta bunu planlamamıştır..Ve artık patlayacak olayları kimse engelleyemez..
Çok keyifli bir kitapdı ama benim serinin tam da 5. kitabından okumam nedeniyle olaylara hep uzaktan baktğımı hissetsem de bu kitabı Fantastik,mitolojik kahramanlardan hoşlananlar için tavsiye ederim...Keyifli okumalar...

7 puan

Her zamanki P.C Cast işte :) sanırım artık kitaplarına +18 koymalılar :D

8 puan

olalala!

1 puan

Açıkçası ikinci ve uçüncü kitap en iyileriydi diyebilirim okuduklarım arasında ( Deniz Tanrıçası ve Efsane Tanrıçası'nı okumadım). Bu ise en berbatlarından biri. Sanki zorlama yazılmıştı, o kadar gereksin diyaloglar ve kısımlar vardı ki kitap hiç bitmeyecek sandım. Demek ki bazı serilerin uzatılmaması gerekiyormuş.

geri ileri