Aşk Hırsızı (Royal Brotherhood, #1)

En Son Değerlendirmeler

8 puan

prens serisi <3

11 yıl, 11 ay
9 puan

Yazarın "Ömür Boyu Sürecek" adlı romanı kadar sürükleyici bir kitaptı.Alec'in sırları, Katherine'in şüpheleri..Sonunda oluşan nefes kesici bir aşk.Anlatımıyla insanı sürükleyen Jeffires mükemmel bir iş çıkarmış...Galler Prensinin gayri meşru oğullarını anlatan 'Bir Prense Aşık Oldum,Ömür Boyu Sürecek ve Aşk Hırsızı' serisinin içinde sanırım en çok Alec'i ve hikayesini sevdim....

8 puan

http://kitaptutkum.blogspot.com/2013/02/kraliyet-kardesleri-serisi-ask-hrsz.html

Ayrıntılı yorum ve alıntılar blogumdadır.

Kitap üç üvey kardeşin (babaları Galler Prensi) bir araya gelmesi ve kendilerine Kraliyet Kardeşleri ismini vermeleri ile başlamaktadır. Alec, her ne kadar Kont olsa da aslında yoksul bir insandır. Babasından (üvey) kendisine sadece borçlar kalmıştır, bu nedenle bir varisle evlenmek zorundadır. Üvey kardeşlerinden evlenmek adına yardım ister ve kardeşleri de teklifi kabul eder. Kardeşlerinden Byrne’dan kendisine bir varis olan gelin önermesini ister ve kardeşi de Bayan Katherine Merivale’yi önerir. Alec, baloda Katherine ile tanışmak için beklerken gözüne bir genç kız çarpar ve bir an önce onunla tanışmak ister. Aslında tanışmak istediği genç kız Bayan Katherine Merivale’nın tam kendisidir! Kat ise o sırada umutsuzca evlenme teklifi beklediği çocukluk arkadaşı Sör Lovelace ile dans etmektedir. Sör Lovelace’nin kızımıza neden evlenem teklif etmediğini ilerleyen sayfalarda yazar açıklamaktadır.

İkilimizin tanışma kısmını ayrıntılı olarak yazamayacağım ama komik ve samimi olduğunu belirteyim. İkilimiz Kat’in, Sör Lovelace’den evlenme teklifi alabilmesi için bir anlaşma yaparlar. Buna göre Alec, kızımıza balolarda, gezilerde vb. etkinliklerde eşlik edecek, Sör onları kıskanacak ve sonunda Kat’e evlenme teklifi edecektir. Anlaşma dışarıdan böyle gözükse de Alec’in amacı Kat’i kendisiyle evlenmeye karar vermesini sağlamaktır! Alec ve Sör Lovelace’nin birbirini kıskandıkları kısımları okumak güzeldi. Özellikle de Alec’in kıskandığı kısımlar!

Kitap tavsiye edilir!!

Profil Resmi
9 puan

Bu seride en sevdiğim hikaye Alec 'in hikayesiydi. Kitaba başladığınız andan itibaren elinizden bırakamayacağınız harika bir kitap. Alec ve Katherine'nin aralarındaki duygu her yönüyle çok güzel işlenmiş.Baştan sona hiç sıkmadan ilerliyor.Ama özellikle son bölümlerde yaşananlar beni benden almıştı. Hele o son sahne. Bayılıyorum resmen böyle konuk oyunculu mutlu sonlara :) Bu yüzden okunması şiddetle tavsiye edilir. :)

10 yıl, 10 ay
9 puan

sıkılmadan okunacağınızdan eminim

6 puan

Sabrinayı seviyorum

10 puan

Iversley kontu Alexander Black üvey kardeşleri Lord Draker ve Centilmenler kulübü sahibi Byrne ile buluşma ayarlar.Babası sandığı adam onu kız kardeşi ile yaşaması için Portekize göndermiştir. Birkaç yıl kaldıktan sonra eve dönememiştir. Babası aile malikanesine girmesini annesi ile konuşmasını yasaklamıştır. Annesi gömülene kadar ölümünü bile söylememiştir. Kont ölünce İngiltere'ye dönmüş ve annesinin gerçeği açıkladığı bir mektup bulmuştur. Kontun bıraktığı borçlar yüzünden yoksul hale geldiğinden yardıma ihtiyacı vardır. Babası ile bağlarından kar sağlamayan sadece iki kardeşi olduğunu öğrenince onlara ulaşır. Hepsinin ihtiyacı olan şeyler vardır. Kendisinin parası yok,Byrne'nın meşru bir adı, Draker ise toplumdan dışlanmıştır. Kardeşinin evlilik çağı yaklaştığından onunda dışlanmasını istemez. Hepsi diğerinin ihtiyacı olana sahiptir. Bu yüzden birlik kurmalarını ister. Beraber olurlarsa geleceklerini değiştirebileceklerdir. İhtiyacı olan paraya sahip olmasının tek yolu bir varis ile evlenmektir. Hiçbir varisi tanımadığından Byrne o varisi bulur. Draker ise ihtiyacı olan at arabasını verir. Galler Prensi'nin üç gayrimeşru oğlu yani Kraliyet Kardeşleri böylece güçlerini birleştir.

Aradığı varis Katherine Merivale ile tanışmak için girişimlere başlar. Zaten tanışmadan Katherine Alec'in dikkatini çekmiştir. Fakat Katherine'in başka planları vardır. O çocukluk arkadaşı şair Lovelace'den evlilik teklifi almaya çalışmaktadır. Böylece evlendikten sonra büyükbabasından kalan mirasına da kavuşup ailesini zor durumdan kurtaracaktır. Ama anne kuzusu Lovelace'den bir türlü teklif gelmez. Tanıştıkları ilk gece gözleriyle kendisini soyan,ilgisini açıkça belli eden Alec aralarında kavgaya sebep olur ve evlenmek isteği adamdan istediği öpücüğü Alec'den alır. Hala teklif gelmeyince de bir plan yaparlar.
Alec Katherine ile ilgilenmeye başlar ona balo,etkinlik gibi yerlerde eşlik edecektir. Bölece Lovelace'in kıskanıp teklif etmesini sağlayacaklardır. Anlaşma böyledir ama Alec'in planı Katherine'nin kendisi ile evlenmesini sağlamaktır. Böylece kovalamaca başlar. Alec Katherine ile yakalanmak evlenmek için elinden geleni yapmaya başlar araya duygular ve saklananlar girince kitap hemen bitiveriyor.

Alec'in Katherine'i ikna etme çalışmaları,kıskanmaları aşkları güzeldi diğer kardeşlerin hikayelerini de çok merak ediyorum okunmalı.

geri ileri