Aşk Fırtınası - Mutluluk - Aşkla Seven Adamlar 6

En Son Değerlendirmeler

9 puan

Özlem Çorapçı Aydemir 'in seri olarak yazdığı altıncı kitabı da tıpkı diğer kitaplarını okurken ki aldığım keyifle okuyup bir günde bitirdim. Tüm karakterler aşina olduğu için okurken eski tanıdıkları görmüş olmanın hissini yaşadım. Kapaktan romantik bir kitap imajı verse de aslında kitap ilk başta aile ve dostluk üzerine kurulmuş olan beraberliklerin yaşanmışlıklarını aşkla harmanlayıp akıcı bir anlatımla yazılmış beğenerek okuduğum güzel bir roman. Bu kitapta da Doruk ve İpek baş rollerdeydi ancak sanırım bir sonraki Savaş ve Rüya olacak gibi. Bu tarz kitap sevenlere tavsiye ederim. @askla.seven.adamlar kalemi abartısız ve bi o kadar da okunası 👍💟💕

10 puan

Mart ayını Mutluluk ile açıyorum. Aşkın, tutkunun, kıskançlığın, ailenin ve dostluğun bir arada olduğu okurken mutlu eden bir kitaptı. Doruk ve İpek geçtikleri acı sınavlardan sonra artık hak ettikleri mutluluğu yaşamaya başlıyorlar. Kitap dopdoluydu. Küçük Hande’nin kıskançlığı İpeğe fazlasıyla çektirdi. Doruk ve İpek okurken ne kadar mutluysam da Kaan’ın hikayesine (biraz bahsedildi kitapta) üzüldüm. Ama Kaan’ın ayrı bir kitap olmasını isterim yazarımızın öyle bir düşüncesi var mı bilmiyorum. Rüya ve Savaş ikilisinin hikayesini de çok merak ediyorum. Özellikle de birbirlerine düşman olacak kadar ne yaşadıklarını öğrenmek için daha çok merak ediyorum. Aşkın bol olduğu, tadında bir kitaptı.

#alıntı1

“Doruk artık bıraksan diyorum. Tamam, kimseye saldırmayacağım. Rezil olduk” dediğimde Doruk alaycı bir kahkaha atarak,
“Plajda yeterince mahalle kızı gibiydin. Sorun olacağını sanmıyorum” dedi. Çemkirerek,
“Hak ettiler ama” diye bağırdım.


#alıntı2

“Artık şu çingeneliğe bir son versen ve prenses gibi davransan sence de iyi olmaz mı?” diye sordu. Mira kahkahalara boğulmamı sağlayan bir cevap verdi:
“Ben prenses gibi giyiniyorum. Çingene gibi dövüyorum…”

geri ileri