Annemi Bir Daha Görebilsem

En Son Değerlendirmeler

Profil Resmi
7 puan

Etkileyici..

Profil Resmi
10 puan

kader bir şekilde yakalıyor işte insanı.yasalar içinde gibi görülen bir insan ticareti ve bundan kurtulmaya çalışan iki kız kardeş.içerikteki fotoğraflar ayrı bir samimiyet katmış kitaba .okurken yaşıyorsunuz.dehşete düşüyor zaman zaman gözleriniz doluyor.etkisinden uzun zaman kurtulamıyacaksınız.

9 puan

lisenin ilk yılında okumuştum bu kitabı. çabuk çabuk nasıl olacak ne olacak diye heyecanla okuduğumu ve bir yandan da üzülüp ağladığımı hatırlıyorum. çok etkilemişti beni, herkesi de derinden etkileyecektir tahminimce.

9 puan

güzel bir oto biyografiydi :) zana muhsenin yemenden kurtuluşu ama geride bıraktığı canı evladı ve kanı kızkardeşi nadia nın yaşam hikayesi gerçek bir olay ! acaba nadia ya ne oldu nasıl hala yemen demi diye merak uyandıran bir eser;)
etkileyici

Profil Resmi
10 puan

Sabah almıştım elime, bırakmadan okudum. Vatanıma, Cumhuriyetime, şanslı olduğuma bin kez daha şükrettim; kendi ülkemin bir yerlerinde de kadınlara yapılanları hatırlayarak... Ve kötülükleri görüp de halime şükretmekten bininci kez daha nefret ettim. Bu da bir acizlik.

9 puan

Daha önce Kızım olmadan asla ve yazarın diğer kitabını okumuştum. Bu kitabıda yüreğim yanarak okudum. Şunu düşünmeden edemiyorum neden bu gibi olaylar hep İslam coğrafyasında yaşanıyor?

Profil Resmi
9 puan

bundan 3 4 yıl önce okuduğum bir kitap olmasına rağmen kitabın hikayesi hiç aklımdan çıkmadı. beni en çok etkileyen kitaplardan biridir kesinlikle okunmasını tavsiye ederim.

8 puan

Yorum ve detaylar için;

www.uykusuzokumalar.com

9 puan

İnsanı biraz geren başarılı bir gerçek yaşam öyküsü...

7 puan

lise yıllarında okurken salya sümük ağlamıştım. Şimdi okadar duygulanırmıyım yine evet ....Yabancı bir ülke de yalnız başına dili dini değişik insanlarla yaşamanın zorluklatrını çok güzel anlatmış yazarımız.....gerçek bir hikaye olması da daha duygusal yapıyor

7 puan

Bu kitabi bananneme iftar için gittiğimizde süt almak icin girdiğim süpermarkette yanımda okuncak bişeyler bulunsun diye aldım. Hani pek fazla umudum yoktu. Sonra kitaba başladım, baktım baya baya sarıyor. Bitiyor bitti ben heyecanın doruğundayım... Bir baktım kitapta baskı hatası var. İki sayfada bir baskı yok. Ben sinir küpü tabi... Aslında çok kendimi kasmazdım ama atladım minibüse gittim aldığım markete değiştirdim valla... Çok severek ve merakla okudum. İçinde bulundukları şartlarda 3 gün zor dayanırım....

geri ileri