Annemi Bir Daha Görebilsem

En Son Değerlendirmeler

5 puan

Kızım Olmadan Asla Kitabına.benziyor.Olaylar İran'da değil Yemen'de geçiyor.Başlığa bakınca anne özlemiyle kavrulan bir kız gözümde canlanmıştı.Olayları yavan anlatmış, duygularını tam yansıtamamış gibi geldi bana Kurgu gibi tam oturmamış,soru işaretleriyle dolu bölümler kafama takıldı.Kızkardeşi'ni kurtarma derdindeyken oğlunu hiç aramıyor,özlememiş hissi oluştu bende...Kısacası sevmedim.

6 puan

Günümüzde bu acıların çok daha fazlası yaşanıyor. Çok fazla etkilemedi beni. Yine de babasına sinir oldum. şöyle ufaktan canını acıtsa fena mı olurdu? Okunabilecek bir kitap

8 puan

Kitap cok akici. Anlasilir ve sade bir bicimde yazilmis. Bir an once bitirmek istiyorsunuz okurken. Soyle bir kitap olsa da bir solukda okusam dediginiz anlarda, tercih edebileceginiz bir eser.

9 puan

Ne zamandır okumayı istediğim bir kitaptı. Daha önce buna benzer olan ayrıca bu kitapta da konusu geçen "Kızım Olmadan Asla " adlı Betty Mahmudy 'nın de kitabını okumuştum. Yaşanmış gerçek hayatların etkisi ve anlatımı iyi bir kalemden satırlara dökülünce okuru kendine bağlıyor. Tıpkı kitabın kapağındaki kısa tanıtım cümlesinde anlatıldığı gibi, çocuk denilecek iki kız kardeşin yürek parçalayan acı hikayesi. Yemen ve İngiltere arasında geçen acımasız 13 yıl. Yaşamaya mecbur bırakılan kölelik içeren hayatların dramı.

geri ileri