Allah De Ötesini Bırak

En Son Değerlendirmeler

Profil Resmi
5 puan

Bu konularla ilgili kişiler için çok hafif gelecektir. Konuya giriş için iyi bir seçim olabilir.

9 puan

aynı tekrarlar bazı yerlerde sıksada güzeldi..

Profil Resmi
9 puan

Başınıza gelen kötü şeylere bakış açınızı değiştiriyor en önemlisi hayatta şükredecek ne kadar çok şeye sahip olduğunuzu anlıyorsunuz.

Profil Resmi
10 puan

mükemmel bir kitaptı. artık hep yanıbasımda olacak..

6 puan

aslında çocukluğumuzdan beri dinleyerek büyüdüğümüz hikayeler var bu kitapta. daha yumuşak, daha tatlı bir dille.tavsiye edebilirim.ama konunun pekişmesini istediğinden mi yoksa konu sıkıntısı çektiğinden midir bilmem tekrarlara düşmüş yazar. bunu da belirtmekte fayda var.

Profil Resmi
8 puan

Kitap çok etkileyiciydi. Herkese tavsiye ediyorum. 5 ayda 100 bin baskı yapmasından da belliydi. Tavsiye edilir.

Profil Resmi
6 puan

Psikoloji ile dini birleştirmiş bir kitap.Anlatımı son derece hafif ve akıcı çok kısa bir sürede bitirmiştim.Her türden kitap okuyan insanların rahatlıkla okuyabilecekleri güzel mesajlar veren bir kitap.Tavsiye ederim

10 puan

Çoğu zaman kendi kendimize sorduğumuz soruların hepsinin cevabı bu kitapta. İnsan gerçekten samimiyetle okuduğunda bile ALLAH'a yakın olmaya başladığını manevi olarak hissediyor. Aslında kitap hepimizin bilip fakat ufak gördüğü ayrıntıları anlatıp ALLA'la nasıl daha iyi iletişim kurabiliriz ve nasıl O'nun istediği gibi bir kul olabiliriz bize bunu çok iyi anlatıyor. Gerçekten insanın hayata bakış açısında bile çok büyük fark oluşturduğunu düşünüyorum.

Profil Resmi
10 puan

Kitabı beğendim. Aslında bildiğimiz, duyduğumuz şeyleri bir bütün olarak hatırlamamıza yardımcı olması açısından çok önemli bir kitap. İnsanda farkındalığı artırıyor ve hayat felsefenize ışık tutuyor. İçerisinde yer alan kıssalar, öykülerle de insanı içsel yolculuğa çıkartıyor. Hayatınıza yön verecek ipuçları da var. Ayağı yere basan tavsiyelerle bence her kesimden okuyanın faydalanacağı bir kitap. Tavsiye ederim.

10 puan

Defalarca okunacak tam bir başucu kitabı.... Uğur Beye çok teşekkürler bu güzel kitap için.

10 puan

İnsanı kendisine getiren hatırlaması gerekenleri hatırlatan bir kitap, kesinlikle okunması gerekenlerden..

Profil Resmi
7 puan

http://www.vikitap.com/anasayfam#

7 puan

zamansozleri.blogspot.com/2014/02/allah-de-otesini-brak-ugur-kosar.html

2 puan

kişisel gelişim tarzında yazılmış bir kitaptı.bu tarzı sevenler için çok şey vaadedebilir ama bir iliahiyatçı olarak kitap beni hiç mutlu etmedi.keyifli okumalar..

9 puan

Maneviyatımın sekteye uğrayan tohumlarını yeşerten bir kitap oldu.İçinde not aldım çok dua oldu.

Ruhum arındı.

9 puan

İnsana manevi anlamda çok şeyler katacak bir kitap.Mutsuzluğumuzun ve huzursuzluğumuzun asıl nedenleri ve çözüm yollarını ihtiva eden sohbet kıvamında bir eser.

9 puan

Koşar ın uslubü, konulara değiniş şekli, kullandığı bazı kavramlarda hep Osho nun etkisi görülüyor. Bu o kadar bariz ki bir kere bile Osho okuyanlar bu durumu keşfedebilir. Bu durum normalde hoşuma gitmese de benim için bir boşluğu doldurmasıyla ve kitapların baş ucu kitabı niteliği taşımasıyla görmezlikten gelmem zor olmadı.
Devamı:http://blogumabandim.blogspot.com/2014/07/allah-de-otesini-brak-bana-allah-yeter.html

Profil Resmi
9 puan

manevi anlamda insanın ruhunu doyuran ,tekrar tekrar okunabilecek bir kitap :)

1 puan

Ayetler yanlış ve eksik yazılmış.. kesinlikle beğenmedim.

Profil Resmi
5 puan

http://kitapfareleri.blogspot.com.tr/2014/10/allah-de-otesini-birak.html

Profil Resmi
7 puan

allah dedim ötesini bıraktım bu kitaptan sonra daha ne denir ki?

8 puan

Insanin yaradılis amacini hatirlatan ve hayata bakis acisini degistiren bir kitap olmus. Begendim.

6 puan

aynı konular sürekli tekrar edilmeyeydi iyiydi :)

3 puan

Klasik ve bilindik söylemler. Abartıldığı kadar yok.

6 puan

Kitapta beni rahatsız eden yerler, cümleler oldu. Hayata bakış açısını değiştirmek isteyenler için başlangıç kitabı olabilir ama bu tarz konulara vakıf iseniz bildiklerinizin tekrarı şeklinde bir okuma olur.

7 puan

Belki çoğunuz gibi ismi dikkatimi çekipte okudum bilemiyorum. Ama iyiki okumuşum diyorum. Bunları duymaya ihtiyacım olduğundan olsa gerek çok sevdim. Bazı yerleri tekrar tekrar anlatmasıda kötü değildi benim için..

9 puan

Bu dünya da yaptığımız her şey mutlu olmak içindir. Parayı seven parayla mutlu olduğu için parayı sever. İşini seven işini sevdiğin de mutlu olduğu için işini işini sever. Gezmek isteyen gezerek mutlu olduğu için gezmeyi sever. Kısacası yaptığımız iyi-kötü, severek-sevmeyerek, bilinçli-bilinçsiz… her şeyi mutlu olmak için yaparız. Yani bu dünyadaki insanın asıl amacı mutlu olmaktır. Peki her insanın istediği mutluluğu ne kadar insan yaşıyor ya da yaşayabiliyor. Sanırım buna olumlu bir cevap vermek zor. Çünkü bu çağda çok mutsuz insan vardır. Üstelik çok istedikleri mutluluğu elde edemiyorlar ve bazıları elde etmeyi de bilmiyor. Bunun için de çeşitli yollara başvururlar. Bu yollardan birinin bu eseri okumak olmasını tavsiye ederim. Bu konuda farklı bir çalışma. Kitaptan istenilenleri hakkıyla uyguladığımız takdirde amacımıza ulaşacağımızı inanıyorum. Aksi takdirde çok saçmada gelebilir. ‘’Allah de ve ötesini bırak’’ adlı kitabı, okuyanlardan birçoğunun saçma bulacağı gibi birçok kişinin de harika bulacağı bir eser. Belki de sadece bunun için okumaya değer.

7 puan

İlk defa bu tarz bir kitap okudum..
Okunabilir, kolay üslubu var. Bir günde bitirdim..
Yer yer sizi sımsıkı saracak bir kitap..

6 puan

Sıradan. Bilindik şeyler...

geri ileri