Akıl Oyunları

En Son Değerlendirmeler

7 puan

http://hasibecengiz.blogspot.com/2013/07/kitap-elestirisi-delirious-akl-oyunlar.html<<<< işte eleştiriler..

7 puan

Finale doğru, sahifeleri soluksuz okuyacaksınız.

Profil Resmi
8 puan

pek beğendim sonu biraz klasiğe bağlayıp tahmin edilebilir olsa da kurguyu beğendim ben..

10 puan

Harika bi kurgu. Okurken sonuna bakmamak için zor tuttum kendimi

8 puan

http://kitapseverler.blogspot.com/2013/12/akl-oyunlar-daniel-palmer.html ^^ Yorumlar burada

Profil Resmi
6 puan

Başlarda olay kurgusu heyecanlı fakat sonlara doğru zorlama bir olay döngüsüne giriyor.

8 puan

Son sayfaya kadar heyecan hiç bitmiyor. Olaylar arasında hiç kopma yok fakat çevirmenden kaynaklanak devrik cümlelerle sık sık karşılaşabilirsiniz.

9 puan

Ciddi anlamda, aklın insana bir oyunu var
Kesinlikle okumanızı öneririm.

8 puan

cinayetleri kimin işlediğini kesinlikle tahmin edemiyorsunuz, sürükleyici ve merak uyandırıcı, okumanızı tavsiye ederim

6 puan

Her ne kadar güzel ve sağlam bir giriş yapsa da ; bu tarz kitaplarda gizeminin son sayfalara kadar sürmesini bekliyorum.Ancak kitap bana bu istediğimi veremedi

9 puan

Yeni bir kitaba başlarken huyumdur, kitapla ilgili yorumları mutlaka okurum. Bu kitaba da başlarken hele de İlk kez okuyacağım bir yazarsa biraz da tereddüt ederek başladım. Yorumlarda kitabın yarısında merak ve heyecan sonlanıyor diyenler çok olmuş, bu biraz modumu düşürdü ancak okudukça kesinlikle sayfalar aktıkça merak, aksiyon ve çoğalan soruları ile kitabı elimden bırakmadan okudum bitirdim. Son sayfalara kadar harikaydı vesselam. Başarılı bir bilişim teknolojileri uzmanı yöneticisi iken , hatırlamadığı kendine yazdığı küçük hatırlatma notları ile hayatı alt üst olur. Bakması gereken şizofreni hastası ağabeyi ile bu düştüğü çukurdan kurtulabilecek mi? Dahiyane bir olay örgüsü, akıcı bir anlatım ile birlikte okunmaya değer keyifli bir psikolojik polisiye gerilim kitabı.

Profil Resmi
7 puan

Kitap sonlara doğru daha akıcı hale geldi. Fakat ilk ve orta bölüm gerçekten bana sıkıcı geldi.

8 puan


Öncelikle ilk lafım yayınevine kitapta yaklaşık 20 sayfalık bir boşluk var. Konu bütünlüğü açısından az da olsa bir sıkıntı çıkardı.

Onun dışında kitaba gelirsek bir bilgisayar dahisi var, abisi ve babası şizofren kendi hayatında da kopuklukları var ve bundan dolayı kendisini de şizofren sanıp sanmama konusunda kararsız bir duruma düşüyor. Kendi el yazıyla yazılmış bir ölüm listesi buluyor ve cinayetler başlıyor.

Açıkçası konu farklı ve ilgi çekici ancak ortaya konuluş biçimi biraz sıkıntılı. Olay bütünlüğünde sanki biraz sıkıntı vardı.

Yazarın okuduğum ilk kitabı, yazar hakkında daha fazla bilgi sahibi olmam lazım, bunun içinde diğer kitaplarını okuyup ondan sonra yazar hakkındaki düşüncelerimi daha net bir şekilde ortaya koyabilirim.

geri ileri