Acıtan Güzellik (Beauty, #1)

En Son Değerlendirmeler

10 puan

Laurelyn Prescott yirmi iki yaşında bir müzisyendir. Kendisi gibi müzisyen olan annesi evli ve ünlü bir şarkıcı ile gizli bir ilişki yaşamış ve sonrasında Laurelyn doğmuştur. Onları umursamayan babası ile olan ilişkisi annesini kötü etkilemiştir ve bu yüzden Laurelyn'nin acı dolu bir geçmişi vardır. Bu yüzden evli bir erkekle ilişkisi olmasını kesinlikle istemezken albüm yapımcısı olan sevgilisi evli ve üç çocuklu çıkınca yıkılmıştır.Sevgilisini,albüm anlaşmasını,tüm kariyerini bırakmış ve en yakın arkadaşı ile üç aylığına abisinin yanına Avustralya'ya gitmeyi kabul etmiştir. Gider gitmez gittiği kulüpte ise bir adamın dikkatini çeker.

Jack McLachlan şarap imalatı işinde olan,pek çok şarap imalathanesi,bağı olan otuz yaşında zengin ve gözde bir bekardır. İlişkileri hep üç dört haftalık,isimlerin bile bilinmediği ilişkilerdendir. Fakat bu kez üç aylık bir ilişki peşindedir. Kahverengi saçlı güzel bir kız arar. Bunun içinde iş için bulunduğu kasabada gittiği barda arayışa başlar. Orda şarkı söyleyen Laurelyn dikkatini çeker ve aradığı kadını bulmuş olur. Garsona rüşvet vererek onun hakkında bilgi alır,nereye gideceğini bile öğrenir ve peşine düşer. Böylece birbirinden etkilenen ikili bir araya gelmiş olur. Bir yemekte de ne istediğini belirtir. Üç ay gerçek isimlerini bilmeden ilişki yaşayacaklar,bu üç ay Laurelyn'nın hayatının en güzel üç ayı olacak ve hayallerini gerçekleştirecektir. Laurelyn teklifi önce kabul etmese de sonra kabul eder ve mağara adamı ile Amerikalı kızın üç ay sürecek ilişkileri başlamış olur.

Laurelyn'nın arkadaşının ondan hoşlanan erkek kardeşi, sürekli arayan eski sevgilisi, Jack Henry'nin gerçek kimliğini öğrenip sürekli sorun çıkaran eski sevgilisi, oğlu ölünce kendisi ile tanışmak isteyen Laurelyn'nın babası derken ilişkileri pek de sorunsuz geçmez. İkili birbirini daha iyi tanımaya başlar. Jack Henry korumacı olmaya,kıskanmaya başlar. Babası hastalanınca da Laurelyn'i yanında götürür ve böylece ailesi ile tanışmış,gerçek adını da öğrenmiş olur. Oda Laurelyn'nın gerçek adını bildiğinden artık rol yapmayı da bırakırlar. Laurelyn seviyordur ve bunu söyler de fakat Jack Henry söylemez. Gideceği gün geldiğinde de Laurelyn kalmasını istemeyeceğini düşündüğünden daha bir gün varken gider. Jack Henry'de sevdiğini söyleyip kalmasını istemek için eve gelir ama sevdiği kadını bulamaz. Böylece ikili acı bir şekilde ayrılmış olur.

Jack Henry'nin sonunda sevdiğini anlayıp peşinden hava alanına sonrasın da nefret ettiği Laurelyn'nın arkadaşının abisinin yanına bile gitmesi. Bu ayrılık durumu veda mektubu çok duygusaldı. İkiliyi sevdim. Aralarında sonradan gelişen bu acı güzellikten gelen acı aşkı beğendim. Jack Henry'nin gelin isteyen annesine ve yaptıklarına da bayıldım. Olaylar iki karakterin de bakış açısından anlatılıyor bu durumda güzeldi sevdim.

7 puan

Akıcı,okunaklı,ilgi çekici bir kitaptı,kurgusu da fena değildi ama seri olması gerekmeyen bir kitaptı bence,yazar mevzuyu bağlasaymış daha iyi olurmuş :)

9 puan

Kesinlikle okumalısınız. Benim için Dublin'den sonra bu kitap geliyo :)

9 puan

Çok beğendimmm.....

Serinin ilk kitabıymış, bitmemiş seri okumak istemeyenler dikkattttt...
Kitap çok muallakta bitti. İkincisi bu y çıkacakmış sanırsam. Haberiniz olsun.

Keyifle okudum, tavsiyemdir..

6 puan

Kitabın beni çok etkilediğini söyleyemem .Hoş eğlenceli bir aşk kitabı ama okurken beni sarıp sarmalamadı kendimi karakterlerle özdeştiremedim.o yüzden kitap yorumum eğlenceli bir zaman geçirtirecek aman amanda en kısa sürede bu romanı okumalıyım dedirtecek bir kitap değil.

5 puan

Akıcı bir anlatım vardı ama serinin ilk kitabını hiç beğenmedim, çok sıkıldım okurken.

9 puan

çok güzel bir kitaptı en merak ettiğim kitaplardan biriydi okuduğuma kesinliklee değdi ama sonu çok havada kalmış sanki belki seriyi devam ettireceklerdir bilemiyorum tabi:) biraz başka serilerle ufak benzerlikleri de var bilginize:)

7 puan

kitabın başlarında inanılmaz derecede sıkıldım.Kitap sonradan akıcı hale geldi.sonu yarım kaldı :( Yayınevi kim bilir devam kitaplarını ne zaman yayınlayacak.Onlar yayınlayıncaya kadar ben kitabı unutacağım :( Bir daha okur muyum sanmam ama pek bir şey beklemezseniz sevme ihtimaliniz yüksek bir kitap.

7 puan

Süresi konusunda anlaşılmış bir ilişkiyi anlatmasa etkilenmedim derdim ama kendi hayatımızdan ayrıntılar sözkonusu olduğunda maalesef etkileniyoruz, o yüzden yedi puanı hak etti kitap

geri ileri