4N1K

En Son Değerlendirmeler

9 puan

güzeldi be.wattpadde takip ettiğim sayılı kitaplardan biriydi.gülmek isteyenler için bire bir kitap.

8 puan

Ağır küfür içeren( ki bu durumdan hiç hoşlanmadım),gülmesi bol,analizleri hoşuma giden,dramını arkadaşlıklarını birbirine bağlılıklarını dostluğunu sevdiğim bir kitap kendisi.Halbuki çok önyargılı başlamıştım Wattpad kitabı diye.Ki daha önceki okuduklarımı çok sevmemiştim.Ama yazarın üslubu hoşuma gitti.Karakterler desen hepsi ayrı bir fırlama.Tamam mahalle,ağır abi takılmalar falan ama liselisiniz be çocuğum:))Yine de 2.kitabı bekliyorum:))Tuna favori karakterim bu arada:))

Profil Resmi
5 puan

Okuyalı epey oldu, fakat amatör bir yazar olmasına rağmen ağır mizah içeren bir kitabı gayet başarılı tamamlamış Büşra Yılmaz.

7 puan

Yazarımız çok komik, eğlenceli, akıcı bir kitap yazmış. Dostluğun, arkadaşlığın ve aşkın hayatımızdaki yerini önemini aktarmış. Çok fazla edebi bir yönü yok, açıkçası bildiğiniz ergen kitabı ;D ama içlerinde okuduğum en güzeli :D Yazarın yaşı küçük olmasına rağmen bazı yetişkin yazarcıklardan daha güzel yazmış. Umarım devamını getirir kitabın. Şahsen Yaprak, Ali, Sinan, Gökhan ve Oğuz'un üniversitede ki hallerini okumayı isterim. Özellikle Tuna'yı kim adam edecek çok merak ediyorum ;D

Esprilere gülmekten gözümden yaşlar geldi. Keşke biraz daha kısa tutsaymış kitabı. Onun haricinde gayet güzel ve akıcı. :)

Fırsatını bulursanız okumanızı tavsiye ederim.

Profil Resmi
10 puan

ÇOK GÜZEL BİR KİTAP TEŞEKKÜR EDERİZ.

10 puan

Filmini merakk ediyorum en kısa zamanda onu da izlemek istiyorum.

geri ileri