Yakut Çember (Bloodlines,#6)

Richelle Mead dünyasını keşfedin. Kan Yalan Söylemez

"Kanbağı serisine bayılıyoruz."
-Entertainment Weekly-

"Diğer vampir kitaplarından çok farklı."
-Associated Press-

"Kan emme öyküleri meraklılarının seçimi."
-MTV's Hollywood-

Richelle Mead dünyasını keşfedin. Kan Yalan Söylemez

"Kanbağı serisine bayılıyoruz."
-Entertainment Weekly-

"Diğer vampir kitaplarından çok farklı."
-Associated Press-

"Kan emme öyküleri meraklılarının seçimi."
-MTV's Hollywood-


Değerlendirmeler

değerlendirme
9 puan

Ve en sonunda Sydrian'a veda edip hem mutlu hem üzgün hem de yorgun olan insan tayfasına ben de katıldım.Serinin son kitabını olağanüstü bulmadım ama her şey güzel bir şekilde son buldu.Ne eksik ne fazla.Yine de biraz sönük bulmuş olabilirim.
Serinin 6. ve son kitabı olduğu için artık konudan bahsedemeyeceğim.Zira ben olsam okumazdım bu yüzden kendimi de yormak istemiyorum.😅
Beni etkileyen birisi vardı ve o kişi yüzünden bu maceranın tatlı sonuna bile sevinemedim.Bu şanssız kişi:Olive. Ve yeri gelmişken söyleyeyim Nina'ya da bir hayli üzüldüm,hatta onun son halini göstermedi kitap.Ne halde olduğunu merak ediyorum açıkcası ve görmek de isterdim.Şöyle bir düşününce sanki yazar onu unuttu gibi.Çünkü Richelle kısa da olsa anlatırdı bize.
Dürüst olmak gerekirse bu kitabı bir sene önce okumuş olsaydım kesinlikle aşık olurdum.Şimdi de sevdim ama seriye ilk başladığımdaki aşkım yok maalesef.Eminim şu an ilk kitabı okusam yine beğenirim ama daha ayrıntılı bir yorum yapar ve eksikliklerini söylerdim.Zira bu kitapta beni rahatsız eden,biraz basit kaçan yerler vardı.Yine de su gibi aktı.Bir dakika..."Su gibi aktı diyorsun 8 günde kitap bitiriyorsun!¡" gibi sesler duyar gibiyim.Size cevabım "Ben su sevmem".Değil tabi ki !😂 Bilirsiniz ki okullar açıldı ve benim çok yoğun bir senem.İşte tam da bu yüzden geçen hafta cuma elime aldım 60 sahife okudum ve o gün bugündür yanına dahi yaklaşamadım.😒😔
Geçenlerde ilk kitapları hatırlamak amacıyla eski yorumlarımı okudum ve aman Allahım,cidden çok komik ve bir o kadar kötü gözüküyorlar.Örnek vereyim;Sydney'e Sidney demişim.Evet evet,unutalım biz bunları.
Her ne kadar beklentilerimi çok karşılamasa da bu seriyi cidden çok öneririm.Bu kadının diline bayılıyorum.Piyasadaki çoğu yazara toz aldırır,yerleri sildirir,süpürtür.
Velhasıl kelam,bu seriyi okuyun.Adrian'ı sevin (çok fazla değil) ya da siz sadece saygı duyun.😂 Sevme işi bende.
Son olarak;Okuyun ya!
Durun bitmedi, şuraya "Kapaklar değişsin,onlar nedir yaaaa!" yazmadan bu seri sonu yorumunu noktalayamam.😂

8 puan

hoştu yani de diyim :D

8 puan

Son kitap olmasından mı yoksa sonunun beni mutlu etmesinden mi bilinmez en beğendiğim kitap tı. . Hatta bu kitaptaki 1-2 konuyu en başından beri işleyip gelinseydi serinin çok daha heycanlı olacağını düşünüyorum..Rose ve Dimitri bu kitapta diğerlerinden daha çok olmasına rağmen ben biraz daha onları okumak isterdim.. bu seri de kütüphanemde vampir Akademisinin yanında zevkle yerini aldi.

8 puan

Bir serinin daha sonuna geldik. Serileri artık beklemeyi sevmediğimden son üç kitabı alıp bir kenara koymuş ama okumaya bir türlü fırsat bulamamıştım. Bir hafta içinde beni RS den çıkaran bu güzel seri son kitapta herşeyi yoluna koyup bizi eski arkadaşlarımızdan da( Rose&Dimitrie) bihaber bırakmadan tamamlanması mutluluk verici oldu....Özellikle son iki kitabın hızı müthişti. Sydney'in kitabın sonuna doğru ne kadar zeki ve iş bitirici olduğu bir daha ortaya kondu...


Baskı Bilgileri

Ciltsiz, 400 sayfa
2015 tarihinde, Artemis Yayınları tarafından yayınlandı


ISBN
9786051426990
Dil
Türkiye Türkçesi

Etiketler: fantastik

Benzer Kitaplar

Şu An Okuyanlar

Şu anda kimse okumuyor.

Okumuşlar

evil_thing Ckmksm AstronotusOcellatus2 leitastani Aviendha
18 kişi

Okumak İsteyenler

Berfin. ilknurktp oburebur bernabalci persephone.
6 kişi

Takas Verenler

Takas veren bulunamadı.
Puan : hepsi | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10
Değerlendirme Zamanı: en yeni | en eski