Warcraft - Büyük Şef

Sislerle kaplı geçmişinde, Azeroth dünyası harika yaratıklarla dolu bir yerdi. Gizemli elfler ve güçlü cüceler, insan kabilelerinin arasında barış ve uyum içinde yaşardı... Ta ki Ateş Lejyonu adıyla bilenen iblis ordusu dünyanın huzurunu bozana kadar. Şimdi orklar, ejderhalar, goblinler ve troller, dağılmış, mücadele içindeki krallıklar için üstünlük mücadelesine girişmişti... Köle. Gladyatör. Şaman. Savaş Şefi. Thrall adıyla bilinen esrarengiz ork bu unvanların hepsini almıştı. Bebeklikten itibaren kendisini kusursuz bir kukla haline getirmek isteyen zalim insan efendileri tarafından büyütülen Thrall, yeni anlamaya başladığı bir kaderin peşinden gidecek, halkının kadim geleneklerini öğrenecekti. Kılıçlar, büyü ve orklarla ilgili bu hikaye Blizzard Entertainmentın en çok satan, ödüllü bilgisayar oyunu WARCRAFTtan ilham alınarak yaratılmıştır. Sislerle kaplı geçmişinde, Azeroth dünyası harika yaratıkla dolu bir yerdi. Gizemli elfler ve güçlü cüceler, insan kabilelerinin arasında barış ve uyum içinde yaşardı... Ta ki Ateş Lejyonu adıyla bilinen iblis ordusu dünyanın huzurunu bozana kadar. Şimdi orklar, ejderhalar, goblinler ve troller, dağılmış, mücadele içindeki krallıklar için üstünlük mücadelesine girişmişti... Köle. Gladyatör. Şaman. Savaş Şefi. Thrall adıyla bilinen esrarengiz ork bu unvanların hepsini almıştı. Bebeklikten itibaren kendisini kusursuz bir kukla haline getirmek isteyen zalim insan efendileri tarafından büyütülen Thrall, yeni anlamaya başladığı bir kaderin peşinden gidecek, halkının kadim geleneklerini öğrenecekti. Kılıçlar, büyü ve orklarla ilgili bu hikaye Blizzard Entertainmentın en çok satan, ödüllü bilgisayar oyunu WARCRAFTtan ilham alınarak yaratılmıştır.

Sislerle kaplı geçmişinde, Azeroth dünyası harika yaratıklarla dolu bir yerdi. Gizemli elfler ve güçlü cüceler, insan kabilelerinin arasında barış ve uyum içinde yaşardı... Ta ki Ateş Lejyonu adıyla bilenen iblis ordusu dünyanın huzurunu bozana kadar. Şimdi orklar, ejderhalar, goblinler ve troller, dağılmış, mücadele içindeki krallıklar için üstünlük mücadelesine girişmişti... Köle. Gladyatör. Şaman. Savaş Şefi. Thrall adıyla bilinen esrarengiz ork bu unvanların hepsini almıştı. Bebeklikten itibaren kendisini kusursuz bir kukla haline getirmek isteyen zalim insan efendileri tarafından büyütülen Thrall, yeni anlamaya başladığı bir kaderin peşinden gidecek, halkının kadim geleneklerini öğrenecekti. Kılıçlar, büyü ve orklarla ilgili bu hikaye Blizzard Entertainmentın en çok satan, ödüllü bilgisayar oyunu WARCRAFTtan ilham alınarak yaratılmıştır. Sislerle kaplı geçmişinde, Azeroth dünyası harika yaratıkla dolu bir yerdi. Gizemli elfler ve güçlü cüceler, insan kabilelerinin arasında barış ve uyum içinde yaşardı... Ta ki Ateş Lejyonu adıyla bilinen iblis ordusu dünyanın huzurunu bozana kadar. Şimdi orklar, ejderhalar, goblinler ve troller, dağılmış, mücadele içindeki krallıklar için üstünlük mücadelesine girişmişti... Köle. Gladyatör. Şaman. Savaş Şefi. Thrall adıyla bilinen esrarengiz ork bu unvanların hepsini almıştı. Bebeklikten itibaren kendisini kusursuz bir kukla haline getirmek isteyen zalim insan efendileri tarafından büyütülen Thrall, yeni anlamaya başladığı bir kaderin pe... tümünü göster


Değerlendirmeler

değerlendirme
9 puan

Christie Golden keşke daha uzun yazsaydı, keşke daha çok anlatsaydı dedim okurken. Thrall'ün hikayesiyle tüylerim diken diken oldu, içim acıdı, gözlerim doldu.
http://pumpkinturta.blogspot.com/2013/04/buyuk-sef-warcraft-2-lord-of-clans.html


Baskı Bilgileri



ISBN
9789758733231

Etiketler: bilim kurgu

Benzer Kitaplar

Şu An Okuyanlar

Şu anda kimse okumuyor.

Okumuşlar

sartan ysFBrn koraysel Fırtınakıran Marius
36 kişi

Okumak İsteyenler

RoXoN Cankat Turkcafe cryptex1915 tutankhom
5 kişi

Takas Verenler

Takas veren bulunamadı.
Puan : hepsi | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10
Değerlendirme Zamanı: en yeni | en eski