Vahşi Dişilik

Dişil enerjiyi daha önce duydunuz mu? İçinizde var olan dişil enerjiyi ortaya çıkarmak ister miydiniz? Tami Lynn Kent, Vahşi Dişilik'te kadınlığın kökenine iniyor. Kadın bedenindeki gizemleri aktaran bu kitabı okurken vahşi dişiliğin bahçelerinde keşfe çıkacaksınız! Dişil enerjisini dengelemek isteyen herkese yol gösteren bu eseri daha detaylı inceleyelim.



"Vahşi Dişilik" adlı kitabı neden okumalısınız?

Vahşi dişinin tanımını yapan eserde dişil enerjinin ne olduğu ve nasıl dengeleneceği anlatılıyor. Tami Lynn Kent’in kadın bedeninin merkezine indiği bu eser, tüm kadınları kendi köklerine doğru bir yolculuğa çıkarıyor. Fiziksel beden ve dişil enerji sistemi deneyimlerinden yola çıkarak hazırladığı bu kitapta kadının yaratıcı doğasını keşfetmek üzere yol gösteriyor. Yaratıcı akış ile bedenin merkezindeki bağlantıyı keşfederek içinizde bulunan ışıltıyı ortaya çıkarabileceğinizi anlatıyor. Aileden miras kalan enerji döngülerinin hayata olan etkilerinden bahsediliyor. Menstrüasyon döngüsü ile yaratıcılık arasında bir bağ olduğunu söyleyen yazar, yaratıcılığın ve ilhamın gelişmesi için neler yapılabileceğini söylüyor. Yazar, her kadının içindeki dişil enerji potansiyelini ortaya çıkarmak için farkındalık oluşturuyor. Bu eserinde her kadına pelvik kâsenin fiziksel ve enerjisel kalıplarını öğretmeyi hedefliyor. Pelvis merkezli bir kişisel gelişim kitabı olan bu eser, kadınların pelvik kâsesinden negatif enerjileri atabileceğini anlatıyor. Tami Lynn Kent, kadın vücudunun yaratıcı olmak üzere tasarlandığını söylüyor. Bedende bir değişim yaratmak için uzman desteğine ihtiyaç olmadığını söyleyen bu kitabı okurken vahşi kadim benliğinizin uyandığını hissedeceksiniz!



Bunları biliyor muydunuz?

Vahşi Dişilik eserinin 2012 yılında Nautilus Kitap Ödülleri’nde gümüş ödül aldığını biliyor muydunuz? Tami Lynn Kent, iş hayatına kadın sağlığı fizyoterapisti olarak başlar. İlk kitabı olan Vahşi Dişilik’i kendi deneyimleri ve danışanlarının hikâyelerinden yola çıkarak oluşturur. Hikâye, görselleştirme ve alıştırmalar kullanarak kadın bedeninde var olan bilgeliği keşfetmek için rehberlik eder. Kadın bedenindeki çok katmanlı işleyişi ele alan eser yedi bölümden oluşur. Tam ismi Vahsi Dişilik: Kadın Bedenindeki Gücü, Ruhu ve Neşeyi Yeniden Keşfetmek olan eser, ilk olarak 2011 yılında yayımlanır. Omega yayınevi tarafından 2022 yılında yayımlanan kitap 416 sayfadan oluşur. Özgün ismi Wild Feminine: Finding Power, Spirit & Joy in the Female Body olan kitabın Türkçe çevirisini Sibel Ergün üstlenir. Eser, görünenin ardındaki haz, neşe ve yaratıcılığı keşfetmenize yardımcı olacak!

Dişil enerjiyi daha önce duydunuz mu? İçinizde var olan dişil enerjiyi ortaya çıkarmak ister miydiniz? Tami Lynn Kent, Vahşi Dişilik'te kadınlığın kökenine iniyor. Kadın bedenindeki gizemleri aktaran bu kitabı okurken vahşi dişiliğin bahçelerinde keşfe çıkacaksınız! Dişil enerjisini dengelemek isteyen herkese yol gösteren bu eseri daha detaylı inceleyelim.



"Vahşi Dişilik" adlı kitabı neden okumalısınız?

Vahşi dişinin tanımını yapan eserde dişil enerjinin ne olduğu ve nasıl dengeleneceği anlatılıyor. Tami Lynn Kent’in kadın bedeninin merkezine indiği bu eser, tüm kadınları kendi köklerine doğru bir yolculuğa çıkarıyor. Fiziksel beden ve dişil enerji sistemi deneyimlerinden yola çıkarak hazırladığı bu kitapta kadının yaratıcı doğasını keşfetmek üzere yol gösteriyor. Yaratıcı akış ile bedenin merkezindeki bağlantıyı keşfederek içinizde bulunan ışıltıyı ortaya çıkarabileceğinizi anlatıyor. Aileden miras kalan enerji döngülerinin hayata olan etkilerinden bahsediliyor. Menstrüasyon döngüsü ile yaratıcılık arasında bir bağ olduğunu söyleyen yazar, yaratıcılığın ve ilhamın gelişmesi için neler yapılabileceğini söylüyor. Yazar, her kadının içindeki dişil enerji potansiyelini ortaya çıkarmak için farkındalık oluşturuyor. Bu eserinde her kadına pelvik kâsenin fiziksel ve enerjisel kalıplarını öğretmeyi hedefliyor. Pelvis merkezli bir kişisel gelişim kitabı olan bu eser, kadınların pelvik kâsesinden negatif enerjileri atabileceğini anlatıyor. Tami Lynn Kent, ka... tümünü göster


Değerlendirmeler

değerlendirme
Filtrelere göre değerlendirme bulunamadı

Baskı Bilgileri

Ciltsiz, 416 sayfa
2022 tarihinde, Omega tarafından yayınlandı


ISBN
9786057448248
Dil
Türkiye Türkçesi

Benzer Kitaplar

Şu An Okuyanlar

Şu anda kimse okumuyor.

Okumuşlar

eldanar
1 kişi

Okumak İsteyenler

Okumak isteyen bulunamadı.

Takas Verenler

Takas veren bulunamadı.
Puan : hepsi | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10
Değerlendirme Zamanı: en yeni | en eski