Tuhaf Melekler

Kitap açıklaması henüz eklenmemiş.


Değerlendirmeler

değerlendirme
6 puan

Güzel bir kitap.Farklı bir konusu var biraz Supernatural'e benziyor.Vampirler kurt adamlar ve daha önce hiç karşılaşmadığımız bazı yaratıkların olduğu bir dünyayı anlatıyor.Dru esas kızımız önce annesini sonra babaannesini kaybediyor.En sonda babası gittiği bir avda eve zombi olarak dönünce babasını öldürmek zorunda kalıyor.
Dru biraz farklı tabiki.Farklı olmazsa olmaz zatenEtrafında doğaüstü bir yaratık olduğu zaman hissedebiliyor.Babasını öldürdükte sonra yeni okulunda tanıtığı tek arkadaşı olan yarı asyalı Graves ile kendilerini bir maceranın içinde buluveriyorlar.Daha sonradan aralarına Dru'nun koruyucu meleği olarak tanımlanan aynı zamanda bir dampir olan Christophe aralarına katılıyor.

Dru özel bir kız hemde çok özel.Büyük kötü vampir Sergeji ve daha bir sürü doğaüstü yaratığı öldürebilecek tek kişiBu yüzden de herkes onun peşinde


Kitap serinin ilk kitabı olduğu için herşey daha yeni başlıyor.Dru asıl bundan sonra ortalığı kasıp kavuracak gibi

Kitapta sevmediğim tek şey Dru'nun çok sık iç sesiyle konuşması ve karşılıklı konuşmalarda cevap vermeden önce sürekli betimlemeler yapmasıydı.Tamam betimleme yapılır.Kendi kendine de konuşulur ama bu kadarda olmaz yani.Sıkıldığım tek nokta budur.Gerisi gayet hoş bir kitap olmaktan ibaret

5 puan

Tuhaf Melekler , okundu , bitti . Lakin adında melek geçtiğinden sebep , melek göreceğiz diye heveslenmeyiniz . Çünkü kitapla melek hariç her çeşit süpernatural olşum mevcut . Zombilerden tutun da kurt adamlarla , yari kurt adamlarla , vampirlerle ,yarı vampirlerle ve daha pek çok yaratıkla muhatap oluyoruz . Kitapta , aksiyon üst seviyede tutulmaya çalışılmış ancak bu durum bazı bölümlerde zorlama hissi uyandırmış . Gizem olgusu gayet iyi kullanılmış . Ancak duygusal açıdan pek de yoğunluk göremiyoruz . Dru Anderson için çizilmiş olan ürkütücü dünyanın , ürkütücü olduğu kadar da çekici olduğunu söyleyebilirim . Genel değerlendirmeden sınıfta kalmayacak bir kitap . Ancak beş üzerinden beşlik bir kitap da değil . Çok daha iyilerini okumuş kimseler için vasat .

Profil Resmi
6 puan

Sonu ve bazı bölümleri haricinde pek sürükleyici bi kitap değildi ama seri bırakmak adetim olmadığından devamını okurum..

5 puan

Şahsen okunsa da okunmasa da olacak bi kitap bence. Adına da bi anlam veremedim açıkçası. Kitapta melekle ilgili pek bi şey yoktu. Ki bu ilginçti çünkü vampirler, zombiler, kutadamlar ve hatta hayaletler bile geciyodu kitapta. Ama asıl pek beğenmeme nedenim kitapta hiç güçlü karakter bulunmaması. Kız korkuyo tamam olabilir ama çocuk kızdan beterdi bu da beni rahatsız etti. Yani kız ağlıyo, çocuk da onu yatıştıracağına ağlamaya başlıyo falan... Soğdum yani kitaptan. Belki bu da karakterlerin henüz çok küçük ya da saf olmasından olabilir. Bilmiyorum.


Baskı Bilgileri

Karton Cilt, 344 sayfa
Mayıs2011 tarihinde, Artemis Yayınları tarafından yayınlandı



Benzer Kitaplar

Şu An Okuyanlar

Şu anda kimse okumuyor.

Okumuşlar

koraysel Buk@ Kalika Gabriella Perne merve0zcan Darkshadow
31 kişi

Okumak İsteyenler

Seher RenkliKitap thestudyingduck Canan KuroiNamida
12 kişi

Takas Verenler

Takas veren bulunamadı.
Puan : hepsi | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10
Değerlendirme Zamanı: en yeni | en eski