İkiz Bedenler

Kitap açıklaması henüz eklenmemiş.


Değerlendirmeler

değerlendirme
Profil Resmi
9 puan

Değişik bir kurgu vardı. Baş rolde ki karakter işin içerisinde olunca daha bir heyecanlı oluyor kitap.
Bir ara acaba nasıl bağlanacak konu dedim. Fakat kitabın yarısını geçene kadar her şey havadaydı. Birçok bilgi elde ediyor fakat sonuca ulaşamıyordu insan. Neyse ki sonlara doğru her şey çözüldü.
Tess Gerritsen yine harikalar yaratmış.

Profil Resmi
8 puan

bu kadar tıbbi bilgisi nerden geliyor diye sormaktan kendimi alamadığım yazar.

evinin önünde arabasında ölü bulunan bir kadının ,cinayete kurban gittiğini sonra bu kadının tıpatıp kendisine benzediğini son olarakta testlerle ikizi olduğunu öğrenmesinden sonra kahramanımız maura annesini bulmaya çalışacak,ancak annesinin akıllı delilerden olduğunu farkedecektir.

sürükleyici+gerilim

11 yıl, 5 ay
10 puan

Bi kerede şaşırmasam sonunda.....

8 puan

Tess kitapları anlatılmaz,okurken yaşanır.

9 puan

Tess Gerritsen'in okuduğum ilk kitabıydı ve içlerinde beni en çok etkileyen kitap da bu oldu. Gerçekten çok güzel yazılmış, insanı büyülüyor. Kesinlikle okumanızı tavsiye ederim. Elinizden asla düşüremeyeceğiniz bir kitap.

10 puan

Tess gerritsen diyorsan orda durcan hacı..Gerilim denilen şeyi sonuna kadar yaşatabilen ender yazarlardan

9 puan

Serinin en etkilendiğim kitaplarından biriydi..

10 puan

Albenili bir kitap,kurgusu ve anlatımı iyi,sürükleyici.

Profil Resmi
8 puan

Kitap pek benim tarzım olmasa da güzeldi, anlatımı akıcıydı.Bir kitapta aradığım bir çok vardı.(özellikle sert kadınlar) Tek sorun olanları çoğu zaman önceden anlıyordunuz. Ballard'ın annaya aşık olması ya da Maura!nın annesini tekrar görmeye gidip babasının o canavar olması ya da Anna'nın Mauranın kardeşi olması. Biz bunları anında görüyoruz okuyucular olarak.Karakterlerin se bunu görmesi çok uzun zaman alıyor ve bu tür kitaplar beni sıkıyor.
Bu ufak kişisel olayın dışında Kitap Dönüşümlü olarak anlatılıyordu bazen iki kadın arasında paslaşma yaşanırken bazende kurbanların bakış açısına yöneliyordu.
Maura ve Rizzoli, Maura'nın yeni öğrendiği ikizinin cinayetini araştırırken bir dizi kaçırılma ve cinayeti araştırıyor. Kitabın temelinde Maura'nın aile ilişkisi DNA ve diğer şüpheleri yatıyor. Bu türü sevemedim.Yazarla ilgili belkide benim genelde okumadığım bir tür bu yüzden.
En sonunda Bayan Purvis'in aklını başına toplaması çok güzel oldu. Boşanırlar mı bilmem, ki gönlüm boşanmalarından yan, adama her şey müstahak. Karısı kaçırılmış hala arabanın lastiğinin derdinde ALlahın öküzü!!! http://i221.photobucket.com/albums/dd112...
Rizzolinin kocayı çok merak ettim. Belki sırf onun için tanıştıkları kitabı okurum, ya da ilişkileri hangi kitapta gelişiyorsa onu.Merak adama sevmediği türde kitapları bile okutturur.
Şimdi düşününce belkide sıkılmama neden olan şey yazarın dönerek anlatmasıdır. Sadece önemli detaylar bize sunuluyor ve bu, karakterlerin dünyasından kopmamıza neden oluyor. Isınamama nedenimin bu olması çok yüksek.

Profil Resmi
9 puan

Maura isles'in ikizi ölü olarak ortaya çıkar ve olaylar başlar.Sürükleyici bir Tess romanı daha..


Baskı Bilgileri




Diğer baskılar


Benzer Kitaplar

Şu An Okuyanlar

Şu anda kimse okumuyor.

Okumuşlar

serkanstone
1 kişi

Okumak İsteyenler

Okumak isteyen bulunamadı.

Takas Verenler

Takas veren bulunamadı.
Puan : hepsi | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10
Değerlendirme Zamanı: en yeni | en eski