Hayalimsin

Amatör Çeviri
Kitabın türkçe baskısı bulunmamakta....

Amatör Çeviri
Kitabın türkçe baskısı bulunmamakta....


Değerlendirmeler

değerlendirme
10 puan

Offf müthiştiiii:)) Bayıldım...Derek ve Sara çok güzeldi...Fahişeler tarafından büyütülmüş Derek Craven ve Küçük bir kasabada yaşayan yazar adayı Sara'nın hikayesi..Sert ve şok edici bir hikaye ama ben bu aralar böylesi sert hikayelere bayılıyorum:)))
Birbirleri ile karşılaşmaları çok sıradış idi..Genellikle erkekler kadınları hayatlarını kurtarır historical romanlarda ama bu romanda aksine ufak tefek yazarımız Sara Fielding kurtarıyordu ünlü kumarbaz Derek Craven'i...
Metresi terk edilmeyi hazmedemiyince ona böyle bir cezayı uygun görse de Sara yardıma muhtaç!!!bu genç adama yardım etti ve ona saldıran adamlardan birini vuruverdi:))
Şansa bakın ki vurduğu adam da günlerdir görüşmek için izini sürdüğü Derek Craven idi..Derek Craven esmer atletik yapoılı yeşil gözlü karizmatik kas yığını..Küçükken fahişe annesi tarafından doğrulduktan sonra terkedilip kaderine terk edilmiş..
İşte her şey bu geceden başlıyor..Hayatını kurtardığı bu genç adamdan küçük bir yardım istiyor Sara yazacağı roman için kaynak toplamasına izin vermek..Bu ne demek Derek'in dünyasına girmek demek..Derek bu küçük genç kadın da kendisi için bir tehlike hissetti elinden geldiğince uzak durmaya çalışsa da..Maalesef yeterli olamadı..Bu güzel ve tehlikesiz görünen melek Derek'in tüm hücrelerine sızmayı başardı...

Çok güzeldi:))) Tavsiye ederim..()

9 puan

Ah Derek ah, ne müthiş bir şeysin sen :) Herkese tavsiye ediyorum. Okuduktan sonra başroldeki erkeğe (Derek) aşık olacaksınız.

4 puan

Sara Fielding yirmi beş yaşında bir yazar. Kumar hakkında yeni yazdığı kitap için kumarhaneden çıkan adamlar ile konuşmak ister ve bunun için araştırmaya giriştiği sırada bir adamın dövüldüğünü görür. Yardıma gider bir adamı öldürmesine sebep olsa da yaralanan adamı Derek Craven'i kurtarır.
Derek'i kulübüne götürür ve karşılığında da kulübü gezip araştırma yapmak ister. Derek istemese de Sara orada araştırmalara başlar.

Derek'in annesi bir fahişe ve onu atık su kanalında doğurup orada bırakmıştır. Diğer fahişelerde acıyıp ona bakmıştır. Her işi yapmıştır buna dilencilik,hırsızlık,mezar soygunculuğu da dahil. Para karşılığında kadınlarla birlikte olmuş kulübü için paraya ihtiyacı olduğunda onlara şantaj yapıp sonunda kumarhanesine sahip olmuştur. Kontes olan sevgilisi ile ilişkisi bitince kabullenememiş ve dövülmesi olayını ayarlamıştır.
İkili bu şekilde bir araya gelir arada çekim olur ve Derek uzak durmaya kararlıdır. Bu yüzden Sara'yı evine gönderir. Dört yıldır kendisi ile ilgilenen nişanlısı sayılan adama. Sonunda Sara'yı istemeyen annesini ikna edip evlenme teklifi yapar fakat Sara'nın aklından Derek çıkmaz. Bu yüzden de sevgilisi ile birlikte olmak isteyince sevgilisi değiştiğini böyle biri ile evlenemeyeceğini söyleyince nişan bozulur. Derek'in kız arkadaşının daveti ile evine gider ve yine Derek ile bir araya gelmiş olurlar.
Derek'in belalı eski sevgilisi yine devreye girince Sara'nın adı çıkar ve evlenmesi gerekir. Bunun için Derek bir liste yapar Sara birini seçecek oda Sara için alacaktır fakat bir anda kendisi evlenmeye karar verir.
Evliliğe alışma, sevme itirafları, belalı sevgili derken kitap klişeler ile bitiyor.
İkiliyi sevmedim olaylarda sıradan bir şekilde ilerledi bu yüzden ilgimi çekmedi elimde uzadıkça uzadı.

7 puan

Güzel bir hikayesi olmasına rağmen biraz havada kalan bir anlatımı vardı. Belki amatör çeviriden kaynaklı olabilir. Başka historical romanları hatırlatan tınılar vardı.Bunlara rağmen özellikle sonuna doğru temponun artması ile güzel okunan çerezlik bir kitap oldu benim için.


Baskı Bilgileri




Benzer Kitaplar

Şu An Okuyanlar

Şu anda kimse okumuyor.

Okumuşlar

GLY busesun hulyami pl1 tantana
24 kişi

Okumak İsteyenler

Only Emma sLn karagozozlem Briseis
16 kişi

Takas Verenler

Takas veren bulunamadı.
Puan : hepsi | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10
Değerlendirme Zamanı: en yeni | en eski