Gölge İktidar - 1 Numara`nın İzinde

Şamil Tayyar, Ergenekon Soruşturmasının Perde Arkasını Deşifre Ediyor...Ergenekon Soruşturması devam ederken, Bakanlar Kurulundan bir üyenin soruşturmaya müdahale ettiği söyleniyordu. Hatta Cemil Çiçekin ismini ortaya atanlar oldu. Bu kişi Cemil Çiçek değildi. Şimdi bu iddiada yer alan ismi açıklıyorum..İstanbulda ifademi alan Savcı Zekeriya Öz, bana tanık koruma kapsamı içine alınmam konusunda teklifte bulundu. Ben bunu kabul etmedim. Örgütün 1 Numarası hakkında bildiklerimi sordular.1 Numara ve 2 Numaranın kim olduğunu söyledim. Bu kişi Süleyman Demirel değil, en büyük holdingin başındaki isim de değil. Bunlar ancak 1 Numaraya bağlı olabilirler...Ergenekonun içinde ciddi bir çatışma başladı. Bu örgüt Susurlukun devamı değil,9 Mart Cuntasının devamı.9 Martta, iki kuvvet komutanı son anda cuntadan desteğini çektiğinde nasıl ki darbe başarısız olmuşsa, bugün de üst düzey iki komutanın tutumu ile örgüt çökme noktasına geldi.Şemdin Sakıkın bana gönderdiği mektubu gösteriyorum size. Burada, Abdullah Öcalanla Ergenekon arasındaki ilişkiden bahsediyor. Ben bu mektubu gösterdikten sonra, Sakık Diyarbakırda sorguya çekildi. Sonradan öğrendim, Sakıka bu konuya bir daha girme demişler.Bir gün, Bülent Ecevitin özel koruma ekibinden bir doktor beni aradı. Verdiği bilgiler korkunç şeylerdi. Ecevitin Başkent Hastanesinden ayrılıp GATAya geçmesinin perde arkasını size anlatayım, inanamayacaksınız...Baykalın Abdüllatif Şeneri Çankayaya aday göstermek istemesi büyük bir projenin ilk adımıydı. Şeneri ikna ettiler. Bu ikna sürecinde Ergenekon veya bağlantılı isimlerin önemli rolü var.(Tanıtım Yazısından)

Şamil Tayyar, Ergenekon Soruşturmasının Perde Arkasını Deşifre Ediyor...Ergenekon Soruşturması devam ederken, Bakanlar Kurulundan bir üyenin soruşturmaya müdahale ettiği söyleniyordu. Hatta Cemil Çiçekin ismini ortaya atanlar oldu. Bu kişi Cemil Çiçek değildi. Şimdi bu iddiada yer alan ismi açıklıyorum..İstanbulda ifademi alan Savcı Zekeriya Öz, bana tanık koruma kapsamı içine alınmam konusunda teklifte bulundu. Ben bunu kabul etmedim. Örgütün 1 Numarası hakkında bildiklerimi sordular.1 Numara ve 2 Numaranın kim olduğunu söyledim. Bu kişi Süleyman Demirel değil, en büyük holdingin başındaki isim de değil. Bunlar ancak 1 Numaraya bağlı olabilirler...Ergenekonun içinde ciddi bir çatışma başladı. Bu örgüt Susurlukun devamı değil,9 Mart Cuntasının devamı.9 Martta, iki kuvvet komutanı son anda cuntadan desteğini çektiğinde nasıl ki darbe başarısız olmuşsa, bugün de üst düzey iki komutanın tutumu ile örgüt çökme noktasına geldi.Şemdin Sakıkın bana gönderdiği mektubu gösteriyorum size. Burada, Abdullah Öcalanla Ergenekon arasındaki ilişkiden bahsediyor. Ben bu mektubu gösterdikten sonra, Sakık Diyarbakırda sorguya çekildi. Sonradan öğrendim, Sakıka bu konuya bir daha girme demişler.Bir gün, Bülent Ecevitin özel koruma ekibinden bir doktor beni aradı. Verdiği bilgiler korkunç şeylerdi. Ecevitin Başkent Hastanesinden ayrılıp GATAya geçmesinin perde arkasını size anlatayım, inanamayacaksınız...Baykalın Abdüllatif Şeneri Çankayaya aday göstermek istemesi büyük bir projenin ilk adımıydı.... tümünü göster


Değerlendirmeler

değerlendirme
7 puan

Yakın tarihteki siyasi olaylarla ilgili bilgilendirici bir kitap. Ancak kitapta 1 numara açıklanmıyor. Geçen bir programda da Şamil Tayyar'a 1 numara kim diye soranlar oldu. Artık belli dedi kimin 1 numara olduğu. 1 numarayı öğrenmek için almayın. Ancak yakın tarihteki siyasi gelişmelerle bilgilenmek istiyorsanız edinebilirsiniz.


Baskı Bilgileri



ISBN
978-975-263-7

Benzer Kitaplar

Şu An Okuyanlar

Şu anda kimse okumuyor.

Okumuşlar

köroğlu Metin_5555 serdarbarakli cem baykal okaraoglu
9 kişi

Okumak İsteyenler

sbryc
1 kişi

Takas Verenler

Takas veren bulunamadı.
Puan : hepsi | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10
Değerlendirme Zamanı: en yeni | en eski