Âşık Olma Hakkına Sahipsiniz

Âşık Olma Hakkına Sahipsiniz

Faith âşıktı, hem de bir kahramana. Hayatında asla yapmayacağına yemin ettiği tek şey bu olmasına rağmen. Geçmişten ağzı yanan, geleceğe dair radikal kararlar alırmış. Faith Fitzpatrick kesinlikle bir kahraman aramıyor. Sonuçta babasının küçük bir kahramanlığı yüzünden hayatını kaybettiği bir dünyada öne atılıp risk almanın gereği yok. Peki Connor Maguire nasıl oluyor da Faith'in ağabeyini SWAT ekibine katılmaya ikna edebiliyor? Faith, Connor'dan kesinlikle nefret ediyor ve onu asla affetmeyecek... Ta ki âşık olana dek. Connor Maguire gerçek bir kahraman, çekici bir adam ve mesleğini hayatının merkezine koymuş bir polis. Ancak onun için, ortağının kız kardeşi Faith'in delici bakışlarıyla mücadele etmek, bir suçluyu yakalamaktan daha zor. Tabii çetin ceviz Connor dünyanın en zor görevlerinden biri olan bir kadının kalbini kazanmak konusunda pes edecek değil. Yazar Hakkında USA Today çoksatan yazarlar listesinde yer alan Cindi Madsen, ağırlıklı olarak çağdaş romans ve genç-yetişkin türlerinde romanlar yazmaktadır. Genellikle okurları tarafından hayran olunan karakterler yaratmaya çalışan yazar, romanlarında daha çok çılgınlığa yatkın ve enerjik karakterlere yer vermeyi tercih etmektedir. Colorado'da eşi ve üç çocuğuyla birlikte yaşayan Madsen'a cindimadsen.com adresinden ulaşmanız mümkün. Yorumlar "Bu kitabı yeterince övememekten korkuyorum. Bu seriyi bütün kalbimle tavsiye ederim." - The Bookish Babe "Hem Connor hem de Faith'in karakter gelişimini heyecanla okudum. Bu kitaba tam puan veriyorum." - The Book Review "Âşık Olma Hakkına Sahipsiniz son derece eğlenceli ve heyecanlı. Ana karakterlerle arkadaş olmak istedim." - For What It's Worth

Âşık Olma Hakkına Sahipsiniz

Faith âşıktı, hem de bir kahramana. Hayatında asla yapmayacağına yemin ettiği tek şey bu olmasına rağmen. Geçmişten ağzı yanan, geleceğe dair radikal kararlar alırmış. Faith Fitzpatrick kesinlikle bir kahraman aramıyor. Sonuçta babasının küçük bir kahramanlığı yüzünden hayatını kaybettiği bir dünyada öne atılıp risk almanın gereği yok. Peki Connor Maguire nasıl oluyor da Faith'in ağabeyini SWAT ekibine katılmaya ikna edebiliyor? Faith, Connor'dan kesinlikle nefret ediyor ve onu asla affetmeyecek... Ta ki âşık olana dek. Connor Maguire gerçek bir kahraman, çekici bir adam ve mesleğini hayatının merkezine koymuş bir polis. Ancak onun için, ortağının kız kardeşi Faith'in delici bakışlarıyla mücadele etmek, bir suçluyu yakalamaktan daha zor. Tabii çetin ceviz Connor dünyanın en zor görevlerinden biri olan bir kadının kalbini kazanmak konusunda pes edecek değil. Yazar Hakkında USA Today çoksatan yazarlar listesinde yer alan Cindi Madsen, ağırlıklı olarak çağdaş romans ve genç-yetişkin türlerinde romanlar yazmaktadır. Genellikle okurları tarafından hayran olunan karakterler yaratmaya çalışan yazar, romanlarında daha çok çılgınlığa yatkın ve enerjik karakterlere yer vermeyi tercih etmektedir. Colorado'da eşi ve üç çocuğuyla birlikte yaşayan Madsen'a cindimadsen.com adresinden ulaşmanız mümkün. Yorumlar "Bu kitabı yeterince övememekten korkuyorum. Bu seriyi bütün kalbimle tavsiye ederim." - The Bookish Babe "Hem ... tümünü göster


Değerlendirmeler

değerlendirme
10 puan

Faith liseyi bitirir bitirmez Atlanta'ya gitmiştir.Psikoloji alanında yüksek lisansını tamamlamış stajına başlayacaktır.Tüm birikimini sevgilisi ile yaşamak için aldıkları daireye yatırır ve onu yataklarında bir kadınla basar. Beş parasız kaldığı içinde abisi ve eşi ile kalmaya karar verir. Kuzey Kaliforniya'ya giderken polis abisi Kaleb'in SWAT ekibine katıldığını ve bunun kutlamasını yaptıklarını öğrenir. Kutlamanın yapıldığı bara girer girmez önünü kendisine fazla güvenen yakışıklı biri keser. Bay kaslıdan ne kadar etkilense de onun abisine bu tehlikeli işe girme fikrini veren kişi olduğunu öğrenir. Bu tehlikeli işe girdiği içinde abisine fazlasıyla sinirlidir.

Connor Faith'in abisinin yakın arkadaşıdır.Eğitimlerini tamamladıkları için kutlama yaparlar. Faith'in bara girdiğini görünce gözlerini ondan alamayıp kimse asılmasın diyede hemen yanına fırlamıştır.

Faith aşık olduğu adamın tehlikeli bir işe girmesini hiç istemez. Evlenmek için nazik bir inek bulacaktır. Kostüm giymek istese bile olur ama asker ya da polis asla olamaz. Hep yanlış,çapkın erkeklerle olmuş ve artık dersini almış alçak gönüllü adamlarla olacaktır. Kendini fazla beğenmiş bulduğu Connor daha ilk günden karşısına çıkmaya başlar. Connor'un ilgisini çekmiştir ve asılmaya başlar. Connor hemen tek bir kadınla çıkmayı düşünür hale gelir. Faith tanıdığı tüm kadınlardan farklıdır. Aklından bir türlü atamaz onu. Arada kardeşinden uzak durması için uyaran arkadaşına rağmen Faith için harika bir erkek arkadaş olmayı denemeye hazır. Bu yüzden Faith'i çıkmaya ikna etme çalışmalarına başlar. Tam ilişkileri başlamış her şey yolunda iken Faith Connor her işe gittiğinde dönecek mi diye düşünmeyi bırakamayacağını anlar ve gider. Neyse ki çoktan aşık olmuştur ve fazla dayanamaz.

Faith Brynn ve abisinin çocukluk arkadaşı. Connor'da Dani ve Wes ile arkadaş hatta onların ikinci kitapta Brynn'a ayarlamak istedikleri kişi.Yani ilk iki kitabın kahramanlarını görüyoruz. Önce ki kitaplardan çok çok iyiydi. İkili, atışmaları harikaydı.


Baskı Bilgileri


Novella tarafından yayınlandı



Etiketler: aşk romanları

Benzer Kitaplar

Şu An Okuyanlar

Şu anda kimse okumuyor.

Okumuşlar

Okuyan K. ebrusner Hilalakt foreveraloneworld tacar
7 kişi

Okumak İsteyenler

Lulu Marley
1 kişi

Takas Verenler

Takas veren bulunamadı.
Puan : hepsi | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10
Değerlendirme Zamanı: en yeni | en eski