Asi Melekler

Bir kez Asi Meleklerin büyüleyici dünyasına girdiniz mi, diyeceksiniz ki: Vampirler mi? Vampirler kimin umurunda? People Melekler dünyayı sardı, şimdi sıra TürkiyedeNew York Times Bestseller yazarından melekbilim, Orpheusun liri, düşmüş melekler ve dünyamızın kaderini belirleyecek son savaş üzerine çarpıcı bir eser 2010un en çok ses getirecek kitabı karton kapak fiyatına sert kapak Evangeline 12 yaşındayken annesi öldü, babası onu New Yorkta Azize Rose manastırına bıraktı. Şimdi 23 yaşında, yeminine sadık bir rahibe. Dünyada en nadide melek resimlerinin ve melekbilim konusundaki en zengin kitap koleksiyonunun bulunduğu kütüphaneden sorumlu. Rockefeller ailesinin sanat etkinliklerini, zengin ve tuhaf bir adam olan Percival Grigori adına araştıran sanat tarihçisi Verlaineden gelen mektup, Evangelinein hayatını kökünden değiştirecektir. Verlaine ve Evangeline, Tanrının lanetine uğramış asi meleklerin soyundan olan Nefiller ile Melekbilimciler arasında yüzlerce yıldır süren kanlı bir savaşa katılmak zorunda kalacaklar. Bulgaristanda bin yıl önce bir melek cesedinin bulunduğu gizemli Rodop Dağlarından Paristeki Montparnasse mezarlığına kadar pek çok cephede sürmektedir bu savaş Asi Melekler düşmüş eski melekleri modern dünyaya salıveriyor ve sonuç yıkıcı. Trussoni dikkatinizi açılış sayfalarından yakalayıp, gizemler kanatlanana kadar bırakmayan bir kutsal gerilim kitabı yazmış. Keith Donohue, Çalınan Çocukun yazarı Asi Melekler neredeyse halüsinasyon etkisine sahip. Yozlaşmış, psikolojik ve dini öğeleri zengin ve tuhaf bir tabloda kaynaştırıp, okuru gerçekliğin şokuyla yüz yüze getiriyor. Time Danielle Trussoninin Asi Melekleri heyecanlı, harika bir okuma. Nefes kesici, aldatıcı ve benzetmeyi bağışlarsanız şeytanca iyi. Raymond Khoury, Son Tapınak Şövalyesinin yazarı

Bir kez Asi Meleklerin büyüleyici dünyasına girdiniz mi, diyeceksiniz ki: Vampirler mi? Vampirler kimin umurunda? People Melekler dünyayı sardı, şimdi sıra TürkiyedeNew York Times Bestseller yazarından melekbilim, Orpheusun liri, düşmüş melekler ve dünyamızın kaderini belirleyecek son savaş üzerine çarpıcı bir eser 2010un en çok ses getirecek kitabı karton kapak fiyatına sert kapak Evangeline 12 yaşındayken annesi öldü, babası onu New Yorkta Azize Rose manastırına bıraktı. Şimdi 23 yaşında, yeminine sadık bir rahibe. Dünyada en nadide melek resimlerinin ve melekbilim konusundaki en zengin kitap koleksiyonunun bulunduğu kütüphaneden sorumlu. Rockefeller ailesinin sanat etkinliklerini, zengin ve tuhaf bir adam olan Percival Grigori adına araştıran sanat tarihçisi Verlaineden gelen mektup, Evangelinein hayatını kökünden değiştirecektir. Verlaine ve Evangeline, Tanrının lanetine uğramış asi meleklerin soyundan olan Nefiller ile Melekbilimciler arasında yüzlerce yıldır süren kanlı bir savaşa katılmak zorunda kalacaklar. Bulgaristanda bin yıl önce bir melek cesedinin bulunduğu gizemli Rodop Dağlarından Paristeki Montparnasse mezarlığına kadar pek çok cephede sürmektedir bu savaş Asi Melekler düşmüş eski melekleri modern dünyaya salıveriyor ve sonuç yıkıcı. Trussoni dikkatinizi açılış sayfalarından yakalayıp, gizemler kanatlanana kadar bırakmayan bir kutsal gerilim kitabı yazmış. Keith Donohue, Çalınan Çocukun yazarı Asi Melekler neredeyse halüsinasyon etkisine sahip. Yozlaşmış, psi... tümünü göster


Değerlendirmeler

değerlendirme
10 puan

Etkisinden günlerce kurtulamadım..Tekrar okuyacağım.

11 yıl, 4 ay
Profil Resmi
9 puan

Bir kitap için yapılmış fragman ben ilk defa görüyorum.Fragmanı izlediğimde kitabı bitirmiştim ancak hayalimdeki görüntülerle fragmandakilerin ne kadar örtüştüğünü gördüğümde kitabı bir kez daha sevdim.

Yukarıdaki kitabın arka kapağındaki" halüsinasyon etkisine sahip" yorumu bu kitap için kesinlikle doğru tanımlama .

Danielle Trussoni'nin hayal gücüne ve yaratıcılığına hayran bırakacak kadar iyi.

bestemina.blogspot.com

10 puan

ilginç bir hikaye

Profil Resmi
8 puan

asi melekleri severim
yazar güzel bir konuyu alıp sonradan ne yapacağını bilemeyenlerden değilmiş de güzel bir hikaye çıkmış ortaya ..

10 yıl, 11 ay
8 puan

başlarda sıkıcı olsa da inatla okumaya devam ettim ve beğendiğim bir kitap oldu. Bitireceğinize güveniyorsanız okuyun derim. Yavaş ilerlese de güzel bir kitaptı.

8 puan

bazı yerler gereksiz uzatılsa da okurken gerilim ve merak uyandıran bir kitap

Profil Resmi
4 puan

Bu kitabı bu tarzda cennetten kovulmuş meleklerle ılgılı bır serıden sonra okudugum ıcın fazla iyi bulmadım acıkcası ama kıtabı da yarım bırakmak istemediğim için okudum bitirdim.

5 puan

ben fantastik kitapları çok severim ama bu melek tarzı beni hiç sarmadı çok zor bitirdim

10 yıl, 10 ay
7 puan

kitabın sonu fazla havada kalmış.

Profil Resmi
7 puan

melekler nefiller..


Baskı Bilgileri

432 sayfa
Eylül2010 tarihinde, Doğan Kitap tarafından yayınlandı


ISBN
9786051117904

Benzer Kitaplar

Şu An Okuyanlar

Seam Alexell Cade
2 kişi

Okumuşlar

Aysegül Tatlıalma Hikari koraysel Atlas brc.ay
164 kişi

Okumak İsteyenler

Aviendha Maria Puder Only Carpe_Diem özy1903
41 kişi

Takas Verenler

Takas veren bulunamadı.
Puan : hepsi | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10
Değerlendirme Zamanı: en yeni | en eski