Archangel's Blade (Guild Hunter #4)

Trying to discover the identity of a murder victim brings together the vampire Dmitri and a hunter for the Guild, Honor. And as the gruesome murders continue, a lethal sensuality explodes between them.

Trying to discover the identity of a murder victim brings together the vampire Dmitri and a hunter for the Guild, Honor. And as the gruesome murders continue, a lethal sensuality explodes between them.


Değerlendirmeler

değerlendirme
Profil Resmi
5 puan

Kitap gerçekten çok güzeldi arada biraz sıkıldığımı ititraf etmeliym. Aynı şeyler tekrarlandı ve Bu kendi şeytanlarını avlama şi çifter çifter oldugu için ve sex sahneleri bayagı bir uzatıldığı için ayyyyy dedirtti yani.Honorun reenkarnasyon olrak girmesi ilk başta şaşırtıcı idi ama sonr bu olayın uzatılmasıda boğdu. ama güzeldi okuması.Sonraki kitabı merak ediyorum.Elena ve Raphael iyi bu arad ama hala sorular var neyse baş edemeyecek gibi deiller zaten



KISACA ÖZET




Kİtap Dimitri ve Honorun hkayesini anlatıyor. İzinsiz vampire dönüştürülen bir kaç insanın ölü bulunması ve üzüerinde sifreli yazıların bulunması, Dimitriyi bir Guild hunter olan Honorla çalışmaya itiyor.bunlar bir birlerinden çok etkieniyorlar.Honor yaralı bir kuş. bu kız bir vampir tarafından kaçırılmış ama bir kaç vampir tarafından aylarca tecavüz edilmiş ve işkence edilmiş. sadece bu iş için kozasında çıkıyor. Her ne kadar Dimitri onu korkutsada, aralarındaki çekim bunları ilişkiyi ilerletmeye neden oluyor.Dimitri Honorun işkencecilerini buluyor ve onları cezalandırılması için teslim ediyor. ama bu arada hala izinsiz yapılmış vampirler ölü olarak geliyor. Dimitriyi kaçıran(vampir yapan karısını kızını öldürten 4 yaşındaki oğlunu dönüştürmeye çalışan ve Dimitriyi vampir yapan bir yıl boyunca Raphael ile bodrumda Dimitriyi tutan melek) İsis adlı bir meleğin(Dimitri öldürdü Raphael ile birlikte)eski bir oyuncağı bu vampirleri Dimitriden öc almak için yapmaktadır. kitabın sonuda bu adamı Dimitri öldürür. Honorda kendisini kaçıran Amoru öldürür.(anneside bir vampir ve kadın oğlunu sapıkç akullanmış 300 yıl boyunca delirtmiş) ve kitabın içinde ip uöçlrı verilen olay, yani Honorun dimitrinin karısının reenkarnasyon hali olduğu ortayaçıkar bunlar evlenme planları yaparlar ve Honoru dönüştürmeyi konuşurlar. birde sonraki kitap Ashwine veJavierin olablir.


Baskı Bilgileri

Kitle Pazar Karton Kapak, 336 sayfa
6Eylül2011 tarihinde, Penguin Group (USA) tarafından yayınlandı


ISBN
9781101543887
Dil
İngilizce

Benzer Kitaplar

Şu An Okuyanlar

Şu anda kimse okumuyor.

Okumuşlar

merve0zcan carmina purplegipsy Hanife Albayrak pelin.ete
6 kişi

Okumak İsteyenler

Melissa Cassandra Jackson jenniferroyce
2 kişi

Takas Verenler

Takas veren bulunamadı.
Puan : hepsi | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10
Değerlendirme Zamanı: en yeni | en eski