Alman Vakıfları ve Bergama Dosyası

Mahkeme kararıyla kitabın satışı durdurulmuştur.
Çankayadaki evinin önünde öldürülen Necib Hablemitoğlunun yayımlanan son kitabı Alman Vakıfları ve Bergama Dosyası herkes okusun diye %25 indirimli.
Cumhuriyet Tarihçisi Dr. Necip Hablemitoğlu, Avrupa Parlamentosunun A4-0432/98 sayılı kararından sonra AB ülkelerinin neden Bergamadaki altın üretimiyle ilgilendiklerini araştırdı. Uzun araştırma sonunda bu kararın arkasındaki ülke ortaya çıktı: Almanya... Sonra Bergamada, Havranda, Sivrihisarda, Uşakta ve daha pekçok altın yatağına sahip yerleşim merkezinde Alman Vakıfları ve örgütleriyle karşılaştı. Almanyadaki Türkleri biliriz de, Türkiyedeki Almanları bilenimiz var mıdır? Türkiyede her türlü etnik, dinsel-mezhepsel ajitasyonu gerçekleştiren, toplumsal, siyasal, ekonomik ve hatta genetik alanlarda hazırlattığı projelerle her türlü espiyonaj faaliyetini sürdüren, yerel basında, yerel yönetimlerde, üniversitelerde, sendikalarda, kamu kurum ve kuruluşlarında, kısaca stratejik öneme sahip birimlerde etki ajanı ve Alman sempatizanı yetiştiren, şeriatçı yapılanmalardan çevreci örgütlere, bölücü yapılanmalardan terör örgütlerine, legal derneklerden siyasi partilere kadar uzanan çizgide, Türkiyeye, Atatürk ilke ve devrimleri ile Cumhuriyetin tüm değerlerine karşı olan, ulus devletin parçalanmasını isteyen tüm rejim karşıtlarına lojistik destek veren, bu ülkeyi alttan oyan bir avuç Alman istihbaratçısı, Türkiyede Vakıf temsilcisi statüsünde görev yapmakta ve Türkiyedeki Sivil Toplum Örgütleri (NGO) olgusunu çok iyi kullanmakta... Dr. Necip Hablemitoğlu, alanında ilk olan bu araştırmasında Türkiyedeki Alman yıkıcı etkinliklerini belgeleriyle gözler önüne seriyor.

Mahkeme kararıyla kitabın satışı durdurulmuştur.
Çankayadaki evinin önünde öldürülen Necib Hablemitoğlunun yayımlanan son kitabı Alman Vakıfları ve Bergama Dosyası herkes okusun diye %25 indirimli.
Cumhuriyet Tarihçisi Dr. Necip Hablemitoğlu, Avrupa Parlamentosunun A4-0432/98 sayılı kararından sonra AB ülkelerinin neden Bergamadaki altın üretimiyle ilgilendiklerini araştırdı. Uzun araştırma sonunda bu kararın arkasındaki ülke ortaya çıktı: Almanya... Sonra Bergamada, Havranda, Sivrihisarda, Uşakta ve daha pekçok altın yatağına sahip yerleşim merkezinde Alman Vakıfları ve örgütleriyle karşılaştı. Almanyadaki Türkleri biliriz de, Türkiyedeki Almanları bilenimiz var mıdır? Türkiyede her türlü etnik, dinsel-mezhepsel ajitasyonu gerçekleştiren, toplumsal, siyasal, ekonomik ve hatta genetik alanlarda hazırlattığı projelerle her türlü espiyonaj faaliyetini sürdüren, yerel basında, yerel yönetimlerde, üniversitelerde, sendikalarda, kamu kurum ve kuruluşlarında, kısaca stratejik öneme sahip birimlerde etki ajanı ve Alman sempatizanı yetiştiren, şeriatçı yapılanmalardan çevreci örgütlere, bölücü yapılanmalardan terör örgütlerine, legal derneklerden siyasi partilere kadar uzanan çizgide, Türkiyeye, Atatürk ilke ve devrimleri ile Cumhuriyetin tüm değerlerine karşı olan, ulus devletin parçalanmasını isteyen tüm rejim karşıtlarına lojistik destek veren, bu ülkeyi alttan oyan bir avuç Alman istihbaratçısı, Türkiyede Vakıf temsilcisi statüsünde görev yapmakta ve Türkiyedeki Sivil Toplum Örgü... tümünü göster


Değerlendirmeler

değerlendirme
Profil Resmi
10 puan

Bugünü daha iyi anlamak için, dün anlatılanları tekrar tekrar dinlemek, okumak, karşılaştırmak lazım.


Baskı Bilgileri



ISBN
975-8410-21-0

Diğer baskılar


Etiketler: siyaset bilimi

Benzer Kitaplar

Şu An Okuyanlar

Şu anda kimse okumuyor.

Okumuşlar

Okumuş kimse bulunamadı.

Okumak İsteyenler

Okumak isteyen bulunamadı.

Takas Verenler

Takas veren bulunamadı.
Puan : hepsi | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10
Değerlendirme Zamanı: en yeni | en eski