Baskı

Suç II : Bir Ceza Avukatından Gerçek Hikayeler

Sayfa Sayısı152
Puan6.8/10 (24)

Etiketler

Açıklama

Bir köpek bir anahtar yutuyor ve ardından kanlı bir mafya hesaplaşması geliyor... Bir lise öğrencisi İlluminati adına neredeyse ölümüne işkence görüyor... Bir kasaba bandosunda çalan dokuz mazbut adam bir genç kızın hayatını karartıyor ama hiçbir ceza almıyor... Bir adamın çantasından 18 cinayetin fotoğrafı çıkıyor, karakolu elini kolunu sallayarak terk ediyor... Ferdinand von Schirach’ın geçen yıl NTV Yayınları’ndan çıkan SUÇ adlı kitabı bütün dünyada ses getirdi. Şimdi de önümüzde yazarın yeni hikâyelerinden oluşan bir kitap var: SUÇ 2 Ferdinand von Schirach, ceza davalarını etkileyici hikâyelere dönüştürüyor; kendine özgü sade diliyle çarpıcı bir yoğunluğa ulaşıyor. Yavaş ama kendinden emin, iyi ile kötüyü, suç ile suçsuzluğu ve her birimizin ahlaki sorumluluğunu sorguluyor.

Puan dağılımı

6.8/ 10
24 puan
10
2
9
0
8
5
7
9
6
3
5
2
4
3
3
0
2
0
1
0

Puanlar bu eserin tüm baskılarına aittir.

10/1009.02.2016

Baskı: Suç II : Bir Ceza Avukatından Gerçek Hikayeler

İlk kitabına göre daha kısa ama daha fazla hikaye var.Hikayelerin bir çoğunda hüzünlendim ve kızdım. Kendi kendinize nasıl olabilir diye düşünüyorsunuz.Yazarın anlatımı sade ve akıcı olduğu için birdenbire kendinizi hikayenin içinde buluyorsunuz.

5/1016.06.2015

Baskı: Suç II : Bir Ceza Avukatından Gerçek Hikayeler

2.bir kitap olarak okunabilir.Son öykünün sonu iyiydi:)

Baskı: Suç II : Bir Ceza Avukatından Gerçek Hikayeler

İlki kadar ilginç bir kitap olmasada enteresan olayları anlatmaya devam ediyor yazar.

4/1011.10.2013

Baskı: Suç II : Bir Ceza Avukatından Gerçek Hikayeler

genel olarak vasat, yazarın anlatımı birkaç hikayede hoş, başarılı..

6/1019.08.2013

Baskı: Suç II : Bir Ceza Avukatından Gerçek Hikayeler

Gerçek öykülerin anlatıldığı bu kitapta,yer yer ürkütücü,yer yer şaşırtıcı bölümler okuyup,hukuk alanında çalışmanın zor olduğunu bir kez daha anladım.

6/1002.05.2013

Baskı: Suç II : Bir Ceza Avukatından Gerçek Hikayeler

yaşanmış olaylar olması entresan tabi ama beni çekmedi çoğu... ''anahtar'' adlı öykü süperdi =) ...

Tüm yorumları eser sayfasında gör →

Benzer Kitaplar

Düzenleme Geçmişi

Yükleniyor...