Ulas_Col okuma durumu: İncir Kuşları

Ulas_Col, İncir Kuşları kitabının 242/328. sayfasında.

10 yıl, 7 ay      3 Yorum/Yorum Yaz      0 kişi beğenmiş.

Yorumlar
« geri ileri »

1 ile 3 arası yorum gösteriliyor, toplam 3 yorum.
0 kişiden 0 kişi beğenmiş.

merhaba, kitap konusundaki ön yargılarınız tam olarak nedir bilemiyorum. Fakat şunu belirtmek isterim ki bu güne kadar Sinan Akyüz'ün herhangi bir eserini okuyup ta beğenmemezlik ettiğim olmamıştır. Kitabın şu an %94' lük bir bölümünü bitirdim. Son kısımdayım ama insanın kanına işleyen bir hayat öyküsünü içerdiğini belirtmek isterim. Sonunu bu gün tamamlamayı düşünüyorum ama yazmasam daha iyi olacak.
Şahsi görüşüm ; eğer ki yaşanmış hayatlara dair kitapları ilgi ile okuyorsanız bu kitabı kaçırmayın derim. Gerçek bir aile dramını anlatıyor. Tabi bu benim şahsi görüşürümdür. Kitabı tavsiye ederim

10 yıl, 6 ay     
0 kişiden 0 kişi beğenmiş.
Profil Resmi

Kütüphanemde ne zamandır duruyor ancak daha kapağını dahi açmadım. Ne olur şu önyargımı yıkacak ve beni şu kitaba başlatacak bir iki cümle sarfedin.:)

10 yıl, 7 ay     
0 kişiden 0 kişi beğenmiş.
Profil Resmi

Tavsiye üzerine edindiğim ve aslında çok da takip ettiğim bir tarza sahip olmayan bir kitap. Bilgilendirme için çok teşekkür ederim, Ses ve Öfke niteliğinde bir kitap olduğu olgunu çıkarttım yorumunuzda. Elimdeki Çarpışma Partisi bittikten sonra derhal başlayacağım. Umarım hem tarzı hemde yazarı hakkındaki önyargımı biraz toparlar ve bitirebilirim.:)

10 yıl, 6 ay     
« geri ileri »