Yüzleşme (Tutku Oyunları Serisi, #2)

5 puan

Claire valinin emri ile af sayesinde hapishaneden çıkar. Biri ise serbest bırakılması için gereken parayı ödemiştir. Medya ve Tony peşine düşmeden hemen uzaklaşır. Tony onu ailesi öldüğü zamandan beri takip etmiş, sevgilisini iş teklifiyle bilerek uzaklaştırmış, sonrada işlemediği bir suç yüzünden hapsedilmeye terk etmiştir. Tony'nin gönderdiği kutuyu aldıktan sonra ölen eski sevgilisi Simon'un nişanlısı Amber'i aramıştır. Onun kendisiyle iletişime geçtiği için öldüğünü düşünür ve bunu söylemiştir. Eniştesinin sahte senet düzenleme, zimmete para geçirme suçuyla yargılanmasından da sorumludur. Sevdikleri bir şekilde zarar görmüştür. Artık bunun olmasını istemese de Amber ve erkek kardeşi Harry ona yardım eder.
Tony'nin ulaşması tabi ki çok uzun sürmez. Claire hayatını kaçarak geçirmek istemez, hayatını Tony'nin kontrol etmesine izin vermeyecektir. Yeni bir hayat kurmaya çalışıyordur ve o hayatı yaşamak ister. Tony'nin akli dengesi yerinde olmadığı fikrini kabul etseydi sonsuza kadar hayatının kontrolü onun elinde olacaktı. Anthony'nin planlarını bozmuştur ve şimdi de ona meydan okumaya karar verir. Tony'nin niyeti ne olursa olsun görünmez olmak onu kolay bir hedef yapardı. Dünyada görünür olan bir Claire'î ortadan kaldırmak daha zor olurdu. Onun hiçbir sınırı yoktur, her şeyi yapabilir, istediğini alana kadar da durmazdı. Bu yüzden Claire ona meydan okur.

Claire Tony'nin peşini bırakmasını sağlamak için onunla buluşur. İçi bilgi dolu kutuyu hapishanedeyken ona Tony göndermemiştir. Konuşmasını da istemez. Claire ondan nefret etmek ister ama dokunuşu, sesi, yüzü içini eritir. Anlayışlı, nazik Harry varken duygularına, hareketlerine, tüm hayatına hükmeden bir adamın hayalini kurar. Tony'de onu özlemiştir, üzgündür ve özür diler. Daha Claire onu tanımadan Claire'i sevmiştir. Ona değişebileceğini göstermek ister. Onu Iowa'ya geri götürmek ister. Hiçbir şey onsuz aynı değildir. Ev sadece kocaman boş bir deliktir. Çünkü Claire orada değildir. Claire sevgi nefret duyguları arasında kalır ve Harry ile ilişkisi başlar. Tony'nin karşına çıkacağı ani bir bitişle kitap biter.

Yarım kalan bir kitap oldu. Yazar gereksiz yere uzatıyor kitapları. Olay yok merakla bekliyorsun, bekliyorsun öyle kalıyorsun. Tony'nin Claire hapisteyken onu umursamazken çıkınca sever olması da ayrı bir konu.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »