Yorgun Hayaller

10 puan

Danika yirmi bir yaşındadır. Uyuşturucu bağımlısı annesi on beş yaşındayken onu ve kız kardeşini bırakmıştır. Sosyal hizmetler devreye girmiş ve yaşlı bir çifte verilmişlerdir. Sapık adam küçük kızlardan hoşlandığından kız kardeşi yerine kendisini kullanmasına izin vermiştir. Bir yıl sürmüş ve onun aynı şekilde kardeşini de kullandığını öğrenmiştir. Kardeşi nefret ettiğini söyleyerek kaçmış ve nerede olduğunu bilmez. Suçluluk duygusundan onunla yıllardır konuşmamıştır. İki yıldır da iki çocuklu bir çiftin evinde dadılık,bahçıvanlık, hizmetçilik, köpek bakıcılığı ne iş varsa yapar. Aile ile arası iyidir. Evlerine kalmaya gelen patronun arkadaşı Tristan ile tanışır. Tristan kulüp organizatörü ve bir rock grubunun solistidir. Birbirlerinden etkilenseler de arkadaş olmaya karar verirler.
Danika'nın eğlence hayatı olmadığından hep çalıştığından Tristan onu eğlenmeye dans etmeye götürür. Bunların sayısını arttırırlar. Evde de Danika'nın işlerine yardım eder. Çok güzel yemek yaptığından bunu sık sık Danika için yapar. Ne kadar etkilenseler de arkadaş kalma konusunda kararlıdırlar.
Danika uzun ilişki insanı Tristan ise yaşadıklarından dolayı bunlara uzak.
Artık kıskanmaya dayanamamaya başlayınca anı yaşayarak birlikte olmaya başlarlar. Fakat Danika aşık olduğunu söyler ve ilk kavga yaşanınca ilk ayrılık gelir.
İki haftalık ayrılıktan sonra Tristan değişir ve bir şans ister. Artık bir ilişkileri vardır. Danika bu kez sevdiğini söyler ve Tristan'dan karşılık gelmez. Karşılıklı olarak kıskançlıklar başlar. Tristan'ın kıskançlıktan gözünün dönüp polislik olması ile ikili yine ayrılır. Bu kez Trista'da duygularından emindir. Artık seviyor ama Danika onunla konuşmamaya kararlıdır. Bu ayrılık bir süre devam eder Tristan'ın ayrılık sürecinde bir sözü var ki ' toparlan sevgilim seni öyle ya da böyle geri alacağım ' beni benden aldı. İkilinin barışması ise acı bir kayıptan sonra olur. Bu kez bir daha asla ayrılmayacaklarına söz verirler.

Yerde kitabında ikilinin arası bozuktu. Tristian aşık ve pişman, Danika'nın yürümesinde problem vardı. Ne olmuştu diye merak ederek başladım. Hatta diğer seriyi bırakıp başladım ama malesef bunların cevabı yok. Sadece tanışmaları aşklarının başlangıcı var. Tristan'ın nasıl değişip yavaş yavaş aşık oluşu var. Bu süreci okumak harikaydı. İkiliye bayıldım devamını merakla bekliyorum.
Ayrıca James ile de tanışma süreçleri var. Ve James yine kadınların gözdesi.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »