Travma Sonrası Aşk Çarpması

9 puan

Jess lise birinci sınıfta hemen büyüme ve son sınıf erkeklerinin ilgisini çekmek için son sınıfların partisine katılması ile büyük bit travma yaşar. Neredeyse tecavüze uğrayacaktı.. Neredeyse..
Gray, Jess'in içinde bulunduğu durumu gayet iyi bilmektedir çünkü olayın birinci tanıklarından birisidir..
Yaşadığı korkunç olayı travmanın etkisiyle hatırlamayan Jess'e hiç bir doktor hiç bir terapist iyi gelmemektedir. Jess'e çok çok üzüldüm. İçinizi karartacak sürekli bunalım havasında bir kitap düşünmeyin. Yazar Jess'in "Normalmiş Gibi" olması çabalarını o kadar güzel anlatmış ki hem gülp hem üzülüyorsunuz. Jess'in çok tatlı bir kız kardeşi var, adı Kika. Kika, ablasına "Nasıl normal olunur" listesi yapmıştır. Bu listenin başında İş, sosyal hayat ve sevgili bulunmaktadır. Eğer bu listeyi uygulayamazsa annesi ve babası Jess'in üniversiteye gitmesine izin vermeyeceklerdir. Çünki Jess her gece çığlıklarla uyanmakta, uyumamak için direnmekte, gündüzleri arabasında uyumaya çalışarak geçirmektedir. Jess'in kendini insanlara nasıl görünmek isterse öyle göstermesi çabalarını taktir ettim. Şu aralar en çok ihtiyacım olan yetenek. Kardeşi Kika'nın listesindekileri hayata geçirmek için iş başvurusunda bulunur ve gittiği başvuruda son 2 kişi kalmıştır: Jess ve Gray. Birlikte çalışmaya başlarlar, Gray'in paraya ihtiyacı vardır ve Jess'in de bir işe ve erkek arkadaşa.. Bir anlaşma yaparlar ve olaylar başlar.. Gray'in Jess'e her bakışında kahrolması ve içinde bulunduğu durumda payının olduğunu bilmesi Gray'i mahvetmektedir.. Kaçınılmaz olarak birbirlerinden etkilenen çiftimizin hikayesi okunmaya değer..

Duygusal bir çöküntü, karamsarlık, bunalım hisleri ile yazılması gereken büyük bir travmayı yazarımız romantik bir hikayeye nasıl çevirmiş, okuyun görün derim Göz Kırp.


"Yan gözlere bana baktı ama rahatlamış görünüyordu.
-Bu sözleri ikinci safhaya geçmek için püf noktaları.com'dan mı aldın? Lütfen.
Güldüm.
-Güzel çakma kız arkadaşlarıyla konuşmaya çalışan şapşallar.com'a ne dersin?"


Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »