Son Pişmanlık

10 puan

Son Pişmanlık indirimde görüp aldığım kitaplardan biriydi.Ama kitabın bu kadar güzel olacağını hiç tahmin etmemiştim. Kitap o kadar akıcıydı ki su içmeye bile kalkmak istemedim kendimi öyle bir kaptırmışım ki hemencecik bitirverdi böyle kitapları daha çok seviyorum. Kitabın konusu arka yazısından da anlaşılıyor ama ben yinede kısa bir özetle anlatacağım.

Elizabeth ve Christian birbirlerine delicesine aşık iki üniversite öğrencisi. Christian çok zengin bir aileye sahip Elizabeth ise yoksul ve hep para sıkıntısı çekmiş güzel bir genç kız. İkisininde hayali aynı iyi bir avukat olmak. Elizabeth hamile olduğunu söyleyerek ilişkilerini tehlikeye atmak istemese de olan olur ve Christian Elizabeth'e iki seçenek sunar. Ya bebek ya ben! Elizabeth tercihini yapar ve araya 5 yıl girer. Christian koskoca 5 yıl sonra Elizabeth ve kızının karşısına çıkar ama Elizabeth kalbinin kırılması ve kızınında kırılacağını düşündüğünden Christian'ın hayatlarına girmesine hiç sıcak bakmaz. Ve daha da fenası Christian'a hala çok aşıktır .Christian ise sevdiği kadını ve kızını kazanmak için elinden gelenin fazlasını yapması gerektiği çok iyi bilmektedir. Ve bu aileye tekrar girmesi hayli zaman alacaktır.
Kısacası çok sıcak , draması fazla olan ,farklı bir hikayeydi. Uzun zamandır böyle hoş bir kitap okumamıştım. Kitabın çevirisi idare ederdi.Kitap akıcı ve okunuyor.
Kitabın devam kitabı da var ama Türkiye de daha yayınlanmadı

9 yıl, 6 ay

Yorumlar
« geri ileri »

1 ile 1 arası yorum gösteriliyor, toplam 1 yorum.
1 kişiden 1 kişi beğenmiş.

Gerçekten çok güzel bir kitaptı. Yazarın kalemi çok kuvvetli, dram konusunda başarılı. Diğer kitaplarını da okumak istiyorum, listemde sıradalar :)

9 yıl, 6 ay     
« geri ileri »