Son Çarem (Hellions of Halstead Hall, #5)

10 puan

Uzun zamandır beklediğim kitaplardan biri de Son Çarem'di ve büyük bir keyifle okundu , bitti.

Sabrina Jefferies serinin ilk kitabından beri merakla bu kitabı bekletiyordu bize çünkü gizemli ölümler var ve nasılını niçinini öğrenmek için bu kitabı okumak lazım. Seri boyunca beş kardeşin aşkları tek tek anlatırken, her kitapta ölümlerin sırlarına bir adım daha yaklaşılıyor. Ve son kitapta Bay Pinter ile Celia bu gizemi çözüyor.

Bence kitap serinin en iyi, yazarın çevrilen tüm kitapları içerisinde ki en müthiş kitaptı.

Celia kendine güvensiz , diğer kadınlarına aksine silahlara ilgi duyan, erkeksi olduğunu düşünen ve evlenecek adaylar bulup, evlenebileceğini ailesine kanıtlamak isteyen bir kız. Seçtiği adaylar için bilgilere, araştırma yapılmasına ihtiyacı var . E bu araştırmayı en iyi yapsa yapsa Bay Pinter yapar. Ne kadar kibirli ve çekilmez olsa da.

Bay Pinter ilk kitaptan beri gizemi ve karızmatik bir adamdı. Sharpe ailesindeki ölümün sırrını çözmek için dedektif olarak tutulduktan sonra ailenin içine daha da çok girmek zorunda kalır Ve tabii bu durum ailenin en küçük kız kardeşi , sürekli didişip durduğu Celia ile de daha sık karşılaşmasına neden olur. Bir de üstüne üstlük Celia karşısına çıkıp, taliplerini araştırması için ondan yardım ister. Pinter'den ! Gizlice onu arzulayan, duygularını bastırmaya çalışan ama gün geçtikçe daha da zorlanan , geçmişi yüzünden asla bu kadınla beraber olamayacağına inanan adamdan. Talipleri yanına yaklaştıkça kıskançlıktan deliren bir adamdan Sizce bu adam kıza destek mi olur yoksa köstek mi ?

Okuyun ve görün derim.

Kitabı yorumdan anlaşılabileceği üzerine çok beğendim. Konu, diyaloglar , işleyiş çok çok güzeldi ama anlamadığım bir şey var. Epsilon bu kitabı çok mu aceleye getirip çıkarmış ? Yıllardır beklediğimiz için çok acele edildiğini sanmam ama o zaman bu kadar fazla yazım hatası, cümlelerde eksik kalan, unutulmuş kelimeler, eksik yazılan harfler nasıl olmuş anlamadım.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »