Sıkı Fıkı (Tangled, #3)

8 puan

http://dilarabook.blogspot.com.tr/2017/09/sk-fk-tangled-3-emma-chase-kitap-yorumu.html

Emma Chase'in kalemini okumayı özlemişim.

Her ne kadar serinin ikinci kitabı Darmadağınık'a karşı bir süre kindar hisler beslesem de Sıkı Fıkı'yı daha doğrusu Matthew ve Dee'yi büyük bir heyecanla okumayı bekliyordum.

Malum Drew öküzünün aksine Matthew gayet ideal bir erkek karakter olmuştu. Ben onu daha çok sevdim diyebilirim. İlk olarak Drew kadar öküz değil, bayağı Dee'nin etrafında pervane oluyor kendisi hatta, ilişkilerinin bazı bölümlerinde olan şeyler yüzünden kadın karakterimize kızmadan önce onunda ilişki geçmişini düşünmek lazım önce bence.

Karmakarışık kitabında karşımıza çıkan, sonrasında pek fazla beraber görünmeselerde sinyallerini veren karakterlerdi ikisi de. Her ne kadar okumak istesem de fazla bir beklenti de değildim. Sürükleyiciliği konusunda tereddütüm yoktu ama bu kadar akıcı olmasını da beklemiyordum.


Konu olarak kesinlikle başka çoğu yazarın elinde çin işkencesine dönebilirdi bu kitap. Matthew'in gözünden okumak ise ilaç gibi geldi bana. Okurken çoğu yerde kahkahalarımı tutamadım. Bir kadın yazarı böyle bir karakter anlatımı yarattığı için ayakta alkışlamak lazım.

Yan karakterlerin hepsine bayıldım. Zaman olarak Karmakarışık kitabıyla aynı ilerliyor ama Drew ve Kate çok gözükmediğinden fazla sahne tekrarı yaşamıyorsunuz, Drew'in alameti fabrikası öküzlüğü haricinde.

Dee, parti kızı görünüşünün aksine bir bilim insanı oluyor. Erkeklere güvensiz, tek gecelik ilişkilerin ondan sorulduğu biri, ondan gayet hoşlandım hatta en sevdiğim özelliği ağzına geleni direk söylemesi oldu. Matthew'ciğim ise öküz arkadaşından sonra gerek jestleriyle, gerek davranışıyla, gerek bir yere kadar olan anlayışıyla kalbimi fethetti.

Serilerdeki yan karakterleri okumak hep daha eğlenceli olur zaten.

Okuyacakları önceden uyarayım kitap yetişkin içerikli.

Yazarın bu serisi yayınlanmışken umarım Ephesus başka kitaplarına da el atar.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »