Sıkı Fıkı (Tangled, #3)

5 puan

Önce ki kitaplardan tanıdığımız Drew'in kankası Matthew Fisher ve Kate'nin kankası De dee Warren'de sıra.
Matthew yatırım bankacısı çapkın, başarılı bir adamdır. İyi bir ailesi, arkadaşları, kariyeri vardır. Drew'in aksine iki kez bir kadınla birlikte olabilir, beraber çalıştıkları ile beraber olmama kuralı yok,bir gün evleneceğini de hayal eder.Sadece doğru kişiyi bulana kadar yanlış kişilerle eğlenceden geri kalmak istemez.
Hayatı dört hafta önce sıradan bir günde sıradan olmayan bir kızla tanışınca değişir. Önce ki kitaplarda ki gibi şuan ki durumla ilgili bir girişten sonra dört hafta öncesine döner.

Dee Dee roket bilimci bir kimyagerdir. Kate'nin en iyi arkadaşı ve Kate'nin eski nişanlısının kuzenidir. İlk sevgilisi hamile bırakıp terk etmiş, bir sevgilisi evli çocuklu çıkmış, biri tüm hesabını boşaltmış, başka biri de dövmüştür. Bunlardan dolayı erkeklere karşı güvensizdir. İlişkileri eğlence amaçlıdır. Ciddi bir ilişki peşinde değildir. Matthew ile de böyle başlarlar. Vegas'a gidip nikah kıyacak halimiz yok ya diyerek başlanan ilişki ora da biter.

Bu kitapta Drew hakkında kendi kitabında olmayan bilgiler, ayrılma sürecinde Kate ve nişanlısı arasında olanlar var. İlk kitapta perde arkasında kalanları öğreniyoruz.
Durağan bir kitaptı kitabı yazarın güzel anlatım tarzı bile kurtaramadı. Boş geçti kitap. Okurken sıkıldım ve araya başka kitaplar girdi. Sonda yine bir Drew bölümü vardı özleyenlere sürpriz. İyi ki vardı bu bölüm.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »